OUTFIT + Londen to do list

Morgen vertrekken Maikel en ik naar Londen voor een lang weekend! Ik heb er ontzettend veel zin in! Vandaag heb ik de hele dag typische dingen gedaan, zoals altijd voor een vakantie of lang weekend weg: snacks kopen voor onderweg, schoonmaken en opruimen zodat alles netjes is voor wanneer we terug komen, de oppas voor Indy de reserve sleutel gebracht, een nieuw boek bij de bieb halen, kleding uitzoeken ect.ect. 


Het weer ziet er wel oké uit voor de komende dagen, er zijn wat buien voorspelt maar zolang het niet aan één stuk door regent ben ik allang blij. En bovendien hoort regen ook wel een beetje bij Engeland vinden jullie ook niet😉
Bij de bieb vond ik nog een gids voor Londen. We gaan met de trein dus morgen hebben we genoeg tijd om tijdens de reis uit te zoeken wat we precies allemaal willen doen, maar ik heb wel al de volgende dingen op mijn lijstje staan:

❤  HIGHLIGHTS
- Hyde Park
- De wijken Notting Hill & Kensington
- Buckingham Palace
- Tower Bridge
- Carnaby Street, Oxford Street en Regent Street
- Big Ben en House of Parlement❤ ETEN & DRINKEN
- The Shard (cocktails)
- Sketch
- Shake Shack
- The Mayfair Chippy (Fish & Chips)
- Peggy Porschen (cupcakes)❤ SHOPPEN
- Harrods
- Victorias Secret
- Fortnum & Mason
- Selfridges
- Liberty
Als we terug zijn uit Londen zal ik sowieso hier weer een verslag schrijven van hoe we het hebben gehad. Nu ga ik snel verder met het inpakken van mijn koffer! Fijne avond allemaal Xx

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!