OUTFIT | Kersenbloesems

 De kersenbloesems bij ons om de hoek stonden afgelopen week zo mooi in bloei! Ik kon het niet laten om er even een kleine photoshoot bij te houden haha. De dag dat we deze foto's maakten was één van de eerste mooie dagen. Ik droeg voor het eerst sinds vorig jaar mijn espadrilles weer en kon ook eindelijk het bordeaux rode jack aan dat ik tweedehands kocht via Instagram. Het is eigenlijk een winterjack maar daar vind ik het te dun voor en te kort. Maar, nu in de lente is het ideaal voor in de ochtenden als het nog fris is.


Ik merk ook dat ik door het mooie weer zoveel meer energie heb! Vandaag bijvoorbeeld heb ik gesport, kleding gewassen, het bed verschoont, anderhalf uur gelezen in de tuin, 2 blogposts geschreven en net een heerlijke zomerse salade gemaakt. Het is pas 20:00 en ik heb nu al een voldaan gevoel: heerlijk! Hierna ga ik mijn nagels lakken en serie kijken. Morgen begint een korte werkweek van drie dagen. Kan het niet altijd zo relaxt zijn? haha! Fijne avond allemaal Xx
Jack: tweedehands
Broek: Zara
Espadrilles: Loavies
Rugzak: Longchamp

8 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!