On the 2nd and 3rd day of Christmas...

Voordat we het nieuwe jaar ingaan wilde ik nog even een blogpost schrijven over tweede en derde kerstdag. Van derde kerstdag heb ik alleen geen foto's. Waarom, dat weet ik niet precies. Maar ik had gewoon geen zin die dag om veel met mijn telefoon bezig te zijn. Wel heb ik enorm genoten van derde kerstdag in Brabant. We hebben gezellig bijgekletst en heerlijk gegeten bij ons vaste adresje: Het Zusje. Een restaurant met wereldtapes, echt super lekker!


Maar goed, nu even over tweede kerstdag want daar heb ik wel foto's van. In de middag stapten Maikel en ik op de trein naar Hoorn, waar het kerstdiner werd gehouden. Ik had zin om mijn nieuwe kerstsokken aan te doen en dus trok ik die voor de treinreis over mijn panty aan 😋
 Links: De mooi gedekte tafel voor het diner
Rechts: Het voorgerecht, een bladerdeegster met mozzarella, tomaatjes, rucola en basilicum dressing. 
 Het hoofdgerecht was een hele kalkoen met daaromheen beenham. Ook waren er allemaal bijgerechten zoals stoofpeertjes, aardappeltjes, haricots verts en meer. 
 Het mooi opgemaakte toetje en natuurlijk moest ik nog even een foto maken bij de kerstboom ;)
 We hebben heerlijk gegeten en het was erg gezellig! 
Links: De nichtjes van Maikel hebben deze grote teddybeer met kerstmuts, zo leuk! 
Rechts: Met Maikel's moeder. We hadden allebei een zwarte outfit met dezelfde gouden details. 

Ik heb erg genoten van kerst dit jaar en heb het gevoel dat ik alles heb kunnen doen wat ik wilde doen en dat ik er met mijn gedachten ook 100% bij was. Nu zijn we alweer dicht bij het nieuwe jaar, al ben ik nog niet zeker of ik daar al helemaal klaar voor ben. Morgen gaan we het in ieder geval gezellig vieren met de familie van Maikel dus dat wordt vast leuk. 

Ik wens jullie allemaal een mooie jaarwisseling! 
Xx

2 opmerkingen

 1. I see you enjoyed Christmas really!
  Have a very happy New Year!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hope you had a great Christmas and happy new year!

  www.lydiatrj.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!