A walk through Amsterdam

 (English below) Afgelopen weekend was het weer zo heerlijk! We konden gewoon niet binnen blijven, dus besloten Maikel en ik een wandeling te maken door Amsterdam-Zuid en het Vondelpark. In Zuid liggen er aan het water veel woonboten met de mooiste inrichtingen. Heel leuk om te zien. Ook is er veel groen! Dat verwacht je niet in een stad als Amsterdam. Ik vergat in het begin zelfs soms dat we in de hoofdstad van Nederland waren.

Naarmate we dichterbij het in Vondelpark kwamen werd het drukker en in het Vondelpark waren erg veel mensen. Ik kreeg een beetje het gevoel dat ik had in Central Park. Mensen wandelend met de hond, mensen die in het gras lagen, er werd gevoetbald en badminton gespeeld. De sfeer was super!
Ook was het mooi om de herfstkleuren te zien. Het lijkt me heel tof om hier eens met sneeuw rond te lopen. Dat moet echt magisch zijn!

English: Last weekend the weather was amazing! My boyfriend and I just had to go outside and enjoy it. We decided to make a walk around the south-side of Amsterdam and through the Vondelpark. There is much more nature here than you would expect! I almost forgot that I was in this big city. 
The more close we got to Vondelpark the busier it got. I got the feeling of Central Park. Lot's of people were walking there dog, laying in the grass and playing football. The atmosphere was great! The fall foliage was also pretty to see. I would love to visit this park when it's snowing. That must be so magical! 

Have a nice Saturday!
Xx

3 opmerkingen

  1. Mooie foto’s! Leuk deze kant van Amsterdam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie foto's. Straalt echt de herfst uit :) Mij lijkt het ook magisch om daar rond te kunnen lopen wanneer het gesneeuwd heeft. En oh, dat boekenhuisje op de laatste foto. Zulke dingen vind ik altijd extra tof!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!