90s NOW

 (English below) Vorige week zaterdag ging ik samen met vriendinnen naar 90's Now in het Patronaat in Haarlem. Dit feest stond al een tijdje op mijn bucketlist, maar doordat ik in Maastricht studeerde kwam het er eigenlijk nooit van. Daarna ben ik het feest een beetje vergeten, totdat ik een aankondigingsposter zag hangen.
We hebben toen direct kaartjes gekocht en afgelopen zaterdag was het dan zover. Eerst spraken we bij één van de meiden af om samen te eten en gezellig bij te kletsen.

English: Last Saturday I went to a 90's party with my friends. This party has been on my bucketlist for a while, but because I studied in Maastricht I never really had time. Eventually I kind of forgot about it. Until I saw a notification poster around a month ago. I contacted my friends,we bought the tickets and last Saturday it was time to party! First we met at one of my friends's house to have dinner together and chat. 
 Mijn outfit voor die avond. Ik droeg mijn nieuwe broek met wijde pijpen. Hij is super leuk en zit lekker maar helaas is hij wel net wat te lang... Met mijn Nike Air Max eronder had ik een kleine plateauzool en dat hielp wel haha. 

My outfit for that night. I wore my new flared pants. I really like them and the fit is good but unfortunately it's a little too long for me... I wore my Nike Air Max sneakers underneath because they have a bit of a plateau haha. 
 Gin Tonics <3
Girlsquad ✌
 Let's get this party started !
We hebben ontzettend veel lol gehad, zoveel nostalgische nummers en natuurlijk konden we alles meezingen. Toen het nummer Rainbow High In The Sky kwam ging de hele zaal los. Heel tof! Rond een uurtje of 3 begonnen mijn voeten pijn te doen, zo hard hadden we gesprongen haha. Het was een hele leuke avond en we willen het zeker vaker gaan doen. Zijn jullie eens naar een 90's feest geweest? 

We had so much fun! They played all kinds of nostalgic songs which of course we could sing along with. When the song Rainbow High In The Sky came the whole room went crazy. So cool! Around 3 o'clock my feet started to hurt because of all the jumping and it was time to go home. It was so much fun! We are planning to go more often to parties like this. Have you been to a 90's party before? 

2 opmerkingen

  1. Ah gezellig!! Ik ben nog nooit naar een 90s party geweest, maar ik zou er graag een keertje heen willen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is een aanrader! volgens mij wordt het feest in meerdere steden gehouden :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!