OUTFIT | Sunday Funday

 Zondag moesten Maikel en ik het één en ander regelen in de stad en dus greep ik mijn kans en haalde hem over om ook direct wat outfit foto's te maken. Toch leuk weer eens foto's maken op een andere plek dan de woonkamer haha. Hier draag ik een korte broek. Dat doe ik tegenwoordig nog maar weinig omdat het op werk een beetje ongepast is. Vorig jaar kon het me nog weinig schelen en deed ik gewoon een korte broek aan, maar dit jaar voel ik meer verantwoordelijkheid om netjes gekleed te gaan. Zeker als er klanten langskomen. Herkenbaar? Of dragen jullie wel gewoon een korte broek naar werk?


We hebben ook nog heerlijk geluncht in de stad! Als je ooit in Haarlem bent dan kan ik zeker aanraden om te gaan lunchen (of ontbijten) bij ByLima. Dit tentje heeft een super leuke uitstraling en aardig wat vegetarische en veganistische gerechten. Ik bestelde het bananenbrood met frambozensaus en Maikel de geitenkaas salade zonder geitenkaas (want er is de optie om de vegan versie te bestellen en dat deed hij). Het was echt super lekker!

Nu dat ik dit typ is het in de woonkamer nog 28 graden...pfff. Dat wordt waarschijnlijk een zware nacht haha! De komende dagen worden erg druk dus ik zal pas volgende week weer tijd hebben om te bloggen denk ik. Fijn weekend alvast! 😉😘

Vest: Scotch&Soda
Shirt: Asos
Kortebroek: Zara
Sandalen: Marc Fisher
Tas: Michael Kors

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!