OUTFIT | Summery Flowers


Tijd weer voor wat outfitfoto’s die al een tijd geleden gemaakt zijn. Deze outfit droeg ik denk ik eind mei. Het was toen nog regenachtig weer en alleen een shirt was niet warm genoeg, dus droeg ik er een colbert bij. Ik vind dit een vrolijke outfit en de kleuren zijn erg mooi samen, alleen heb ik het na deze keer niet nog een keer aan gedaan. De reden daarvoor weet ik niet zeker maar ik denk dat het komt omdat ik op dit moment gewoon echt VEEL TE VEEL kleding heb. Een aantal zomerkleren heb ik pas één of tweemaal aangehad. Deze broek is daar een voorbeeld van. 

Echt zonde, want ik vind alle kleren die ik heb wel erg leuk. Alleen zijn ze niet altijd goed te combineren met elkaar en daarom draag ik ze niet vaak. Zeker als ik in de ochtend haast heb, dan grijp ik naar de kledingcombinaties waarvan ik weet dat het werkt en sowieso goed staat.

28 juli ga ik met Sophie op de Ijhallen weer kleding verkopen. Het idee is om voor die tijd mijn kledingkast (en dan vooral de zomerkleding) uit te zoeken en alleen de kleren te houden waarmee ik direct meerdere looks kan creëren. Daar heb ik een app voor waarin je de looks kunt opslaan. Super handig! Maar daarover later meer. 

Ik denk dat ik deze broek niet ga verkopen op de Ijhallen want die is gewoon te leuk om weg te doen en ik kan er vast meer looks mee maken dan alleen deze op de foto’s.

Hoe zou jij deze vrolijke broek stylen?
Colbert: H&M (tweedehands)
Shirt: Asos
Broek: Vila 
Sandalen: Marc Fisher 

2 opmerkingen

  1. Een hele leuke outfit! Ik ben wel heel benieuwd naar die app.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!