Zelfgemaakte 'GESLAAGD!' kaarten

Twee weken geleden bedacht ik me ineens om kaarten te ontwerpen met het thema: geslaagd! Zodat mensen deze kaarten kunnen sturen als felicitatie naar de afgestudeerden in hun omgeving.
Als het enthousiasme voor zo’n idee toeneemt dan gaat het bedenken van verschillende ontwerpen vanzelf. Binnen 2 dagen had ik drie illustraties klaar om gedrukt te worden. Op de Facebookpagina voor mijn illustraties zette ik een promotiebericht en dat ga ik morgen nog een keer herhalen, want dan zijn de eindexamenuitslagen al! Tot nu toe heb ik 7 kaarten verkocht en veel leuke reactie gekregen, zo leuk!

Dus ken jij iemand die dit jaar gaat slagen of net is afgestudeerd? Stuur hem/haar dan één van mijn zelfgemaakte kaarten. Ze kosten € 1,95 per stuk, inclusief witte envelop. De achterkant is blanco dus er is genoeg ruimte op te schrijven. Interesse? Bestellen kan via mijn (splinternieuwe, #trots!) webshop: EEVillustrations.   

Welk ontwerp is jou favoriet?


1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!