Christmas Shopping in Roermond

 Vorige week maandag stapte ik na werk in de trein naar Roermond om Rachelle op te zoeken. Zij woont sinds kort samen met haar vriend en dus kwam ik het nieuwe appartement bekijken. Daarnaast hebben we heerlijk geshopt in de outlet van Roermond, koffie gedronken bij de Starbucks, en we sloten de dag af met sushi (hoe kon het ook anders). De outlet was toen al helemaal versierd met kerstdecoratie en dat maakte het extra gezellig. Ik begin al echt in de kerst "mood" te komen! Jullie ook?
 Rachelle werkt bij Ted Baker en mag korting geven aan vrienden en familie. Daar hebben we dus goed gebruik van gemaakt 😇 binnenkort zal ik outfits plaatsen met mijn nieuwe aanwinsten van de Ted Baker winkel. 
 De kerstetalage van de Ted Baker winkel 
💕💕

4 opmerkingen

  1. Ziet er heel gezellig uit! Het is heel lang geleden dat ik bij deze outlet ben geweest. Maar weer eens doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was het ook zeker ! :) De outlet is nu mooi versierd en ze hebben overal kortingen dus het is zeker een aanrader om te gaan

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!