Barcelona Photo Diary 2

De laatste dagen heb ik weinig tijd gehad om aan mijn blog te werken. Altijd als er iets nieuws in mijn leven komt dan duurt het even voordat mijn oude routine daar op is aangepast. Dat 'nieuws' is in dit geval de sportschool die om de hoek is geopend. Het is zo fijn om vanuit huis naar de sportschool te kunnen lopen, en aangezien onze badkamer in verbouwing is kunnen we daar ook douchen. Meestal ging ik na het avondeten bloggen, tekenen en serie kijken. Nu besteed ik ongeveer 3 avonden per week in de sportschool en daardoor is mijn oude routine een beetje in de war geraakt. Maar binnenkort zal dat vast weer bijdraaien :)

Vandaag heb ik voor jullie het tweede fotodagboek van het reisje naar Barcelona. Op de derde en vierde dag bezochten we Park Guell en Camp Nou. Ik keek vooral uit naar Park Guell, want Gaudie's bouwwerken zijn zo sprookjesachtig. Je komt ik een totaal andere wereld terecht en dat is echt tof.
De bekende mozaïek salamander. Iedereen wil met dit beeld op de foto, het is echt een gekkenhuis. Sowieso wordt het park vrijwel elke dag enorm druk bezocht. Het is dan ook zeker aan te raden om van te voren al online tickets te bestellen.   
Het is net de Efteling haha!
---------------------------------------------
 Het bezoek aan Camp Nou leek mij vooraf het minst interessant, maar achteraf kan ik met zekerheid zeggen dat een bezoek aan dit stadion de moeite waard is. Ook als je geen voetbal fan bent! Wij hadden geen gids en daarom alle tijd om rustig rond te lopen.Vooral de geschiedenis van de club vind ik interessant, om over het ontstaan van de club te lezen en hoe het zo succesvol is geworden :) 
 Daarnaast vond ik de plek waar de media altijd zit tof om te zien en de kleedkamer van de tegenpartij (inclusief bubbelbad!!). 
Voor Maikel, Ineke en Jeffrey was dit een geweldige ervaring. Zij zijn enorme voetbal fans en om het hele stadion van binnen te kunnen bekijken is dan natuurlijk helemaal het einde. 

Dat waren alle Barcelona foto's. Ik hoop dat jullie de twee fotoverslagen leuk vonden :)
Vanaf nu ga ik weer proberen om regelmatiger te bloggen. 

Fijne woensdag allemaal! xx

2 opmerkingen

  1. Mooi Parc Guell. Mooie foto's! Helaas is het ons niet gelukt om dat uitje nog te doen. Voor de volgende keer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch weer even genieten van ons reisje. Wat was het weer fijn met ons vijfen. Waar gaan we volgend jaar naar toe? Lissabon Porto of Valencia? :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!