10 things that I really want to do in NYC

NL: Ahhh ik kan niet geloven dat ik over 3 dagen in New York zit! Het leek tot gisteren nog echt ver weg omdat er nog zoveel op de planning stond, maar nu begint het ineens door de dringen dat we toch echt bijna gaan. Dit weekend stond in het teken van wassen, laatste spulletjes kopen en een lijst maken van wat er allemaal mee moet. Ter voorbereiding heb ik mij al een beetje ingelezen in een reisgids en (natuurlijk) 1000 tips van Pinterest gehaald, maar een to-do wishlist had ik nog niet gemaakt. Dus bij deze; de 10 dingen die ik echt graag wil gaan doen als ik in New York ben.

ENG: Ahhh I cannot believe that in 3 days I'll be in NYC! Until yesterday it still looked so far away because there so much left to do, but now it's siking in that we are finally almost going. This weekend was all about washing clothes, buying the last important things, and making a packing list. I already did some reading about the city and found like a 1000 tips on Pinterest, but I did not make a to-do list yet. So I thought let's make a post about it! These are the 10 things that I really want to do when we are in New York. 

1. Fietsen en wandelen door Central Park
1. Cycling and walking through Central Park

2. Bij zonsondergang wandelen op de Brooklyn Bridge
2. Walking over the Brooklyn Bridge during sunset
3. Uitzicht vanaf Empire State Building
3. Watch the view from the top of the Empire State Building

4. Een middag shoppen
4. Have a shopping day 

5. 9/11 memorial bezoeken
5. Visit 9/1 memorial 

6. Een honkbal wedstrijd van de Yankees bijwonen
6. Go to a baseball game and see the Yankees play
7. Een ritje maken op de Staten Island Ferry
7. Make a boat ride on the Staten Island Ferry 

8. Naar Grand Central Station
8. Visit  Grand Central Station

9. Een lokale markt bezoeken in één van de kleinere wijken 
9. Visit a local market in one of the smaller neighbourhoods 

10. New York Cheesecake, burgers, hotdogs, cupcakes, donuts en cronuts en meer eten haha!
10. Eat New York Cheese Cake, burgers, hotdogs, cupcakes, donuts and cronuts and much more!
Ik neem mijn laptop niet mee naar New York omdat ik er gewoon optimaal van wil genieten en niet s'avonds tijd wil maken om te bloggen. Maar ik ga welke veel op mijn Instastory plaatsen en als we weer thuis zijn komen er natuurlijk veeellll foto's en verslagen online 😉

I'm not taking my laptop with my because I want to enjoy my time in NYC to the fullest. But I'll be updating my Instastory daily and when we're home I'll post mannnnnny photos and reports about our trip. 

*Pictures from Pinterest and Weheartit

4 opmerkingen

 1. Klinkt geweldig!! Heel veel plezier! En ik ben benieuwd naar je avonturen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! <3 ik zal uitgebreid verslag doen als ik terug ben~

   Verwijderen
 2. Ik heb zo'n vermoeden dat het niet bij 'een middag shoppen' blijft haha xD maar ik wens je wel heel veel plezier :D veel foto's maken hè?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi dat zou goed kunnen ja dat het niet bij 1 middag blijft haha! En dankje!! Ik zal zeker veel foto's maken :D

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!