Spring Wishlist

Spring wishlist

NL: De lente komt eraan (snel, hoop ik) en daar hoort natuurlijk een wishlist bij. Aan het einde van de maand maart heb ik het eerste seizoen van het French Wardrobe System afgerond en ik moet zeggen; tot nu toe is het echt een succes. Ik heb twee niet-basics geshopt (en verder eigenlijk helemaal geen nieuwe basics) en mag er dus nog drie toevoegen voor het einde van maart. Dat komt goed uit, want 11 maart staat er een bezoekje aan de Ijhallen op de planning en daar scoor ik vrijwel altijd wat leuks. 

Maar goed! Laten we het over de wishlist voor de lente hebben. Zoals jullie kunnen zien is het een mix van donkere kleuren en hele felle kleuren. De volgende dingen wil ik deze lente graag aan mijn garderobe toevoegen:

1. Een nieuwe (zwarte) spijkerbroek & een pantalon
Dit keer wil ik echt een goede broek kopen, niet eentje van H&M maar van Levi's of een ander goed jeans merk. Daar hoop ik dan langer mee vooruit te kunnen. Ook wil ik graag een zwarte, donker blauwe of grijs geruite pantalon aanschaffen. Ik zie zoveel toffe outfits op Pinterest voorbijkomen met pantalons, deze lente moet ik er zelf ook echt eentje hebben ;)

2. Witte lage sneakers met een opdruk
Ik ben echt verliefd op de Gucci sneakers met insect opdruk. Het is jammer dat ze zo duur zijn anders had ik ze allang gekocht. Toch blijven ze door mijn hoofd spoken, dus misschien dat ik mezelf er op een dag wel op trakteer hihi. Daarnaast vind ik de sneakers van Fabienne Chapot ook erg leuk (en die zijn wat beter betaalbaar). Dit soort sneakers kunnen een minimalistische outfit net dat speciale randje geven, en in de zomer onder een paar shorts met een effen shirt of trui staat het natuurlijk ook hartstikke leuk!

3. Lange blazer
In 4 havo kocht ik voor het eerst een lange zwarte blazer en daar was ik heel lang verliefd op. Ik droeg hem op een gegeven moment alleen nog maar naar speciale gelegenheden, maar nu begint hij toch echt uit elkaar te vallen. Tijd voor een nieuwe dus, en het liefst ook eentje in het grijs ;) 

4. Fel gekleurde nagellak
Elk seizoen koop ik een nieuw Chanel lakje en bij de lente past zo'n fel roze kleurtje echt perfect. Ik kan niet wachten tot alles weer in bloei staat ik mijn zwarte kleding kan opbergen.

5. Een fel roze trui & een pastel gekleurde jas (aka vrolijke kleding)
Ja, ik heb behoefte aan meer kleur in mijn leven kast. Weg met alle donkere kleding, en laat de vrolijke outfits maar komen! Een fel roze trui zoals die van Kenzo vind ik zo gaaf, vooral ook voor mijn reis naar New York (ik zie de outfits al helemaal voor me!!). Ook een pastel kleurige jas staat hoog op mijn wishlist. Een simpele outfit kan met zo'n vrolijke jas direct helemaal opgefleurd worden 💙  

6. Longchamp tas
Elke keer als ik naar werk loop kom ik langs een tassenwinkel waar ze Longchamp tassen verkopen. Ze staren me aan vanuit de winkelruit, roepen mijn naam. Ik vind het zulke klassieke tassen. Die gaan nooit meer uit de mode, en ze zijn ook nog eens perfect voor werk. 

Wat staat er op jou wishlist voor de lente? ENG: Spring is coming (hopefully soon!) and that means that it's time for a new wishlist! At the end of March I will have completed the first season of the French Wardrobe System and I have to say that until now it's going really well. I have shopped two non-basics so far (and no actual basics at all), so I'm allowed to buy three more non-basics before the end of March. And that's a good thing! Because on the 11th of March I'll go to a vintage clothing market and I almost always find something nice there. 

Okay! let's move on to the wishlist. As you can see it's a mixture of dark and very bright colors. The following things are on my wishlist for spring right now:

1. A new pair of jeans & a pantalon
This time I really want to invest in a good pair of jeans from Levi's for example, not one from H&M that rips within half a year. I'd also like to buy a pantalon in black, dark blue or grey. Lately I see so many cool outfit's of ladies wearing pantlons in a very cool way. I'd love to have one too!

2. White low printed sneakers 
I have fallen in love with these insect Gucci sneakers <3 It's really a shame that they are so expensive, otherwise I would have bought them already for sure. Still, I can't get them out of my mind, maybe when I save some more money I'll treat myself ;) The sneakers from Fabienne Chapot are also so lovely (and more affordable). They can really make a simple outfit more fun. 

3. Long blazer jacket
In highschool I got my first blazer and I've loved it ever since. Last year I've only worn it to special occassions to be more careful with it, but now it's really falling apart. Time for a new one!

4. Brightly colored nailpolish
Every season I'm allowed to buy a new nail polish, and what fits spring better than a brightly colored nail polish. I can't wait until everything starts blooming again and I can put all my dark clothes away. 

5. Bright pink sweater & a pastel colored jacket 
Yes, I need more bright colors in my life closet. Can't deal with all that darkness anymore :') A bright pink sweater like the one from KENZO would already do the magic for my mood every Monday for sure. (btw I can really picture myself wearing it in NYC, can't wait to gooooo). And how lovely is that pastel colored coat! It can brighten up a whole minimal outfit in a second 💙

6. Longchamp bag
Every morning when I walk to work, I walk past a shop with these pretty Longchamp bags. I think it's such a classic bag that will never go out of fashion, and it's perfect for work! 

What's on your spring wishlist? 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!