Fijne Valentijnsdag!

Fijne Valentijnsdag allemaal!! 
Zijn jullie ook verrast door je geliefde(n) en/of hebben jullie nog wat leuks gedaan vandaag? Voor mij was het een gewone werkdag, maar ik kon wel duidelijk merken dat het Valentijnsdag is. Ik had speciaal voor vandaag een tekening gemaakt van een hartjes Gucci tas om jullie op Instagram een fijne Valentijn te wensen. Heel Instagram stond vervolgens vol met leuke berichtjes van andere mensen die ook iets over Valentijn plaatse. Daardoor kwam de stemming er al goed in ;)

Toen ik op werk aankwam zag ik dat er bij de koffiebar allemaal versierde gebakjes stonden en de koffiedame had super leuke teksten geschreven op de krijtborden. Dat gaf wel echt het gevoel dat het toch een speciale dag is vandaag :) 
Voor Maikel had ik een kleine cactus gekocht en een kaartje geschreven, en hij had voor mij rozen in oranje, rood en roze gekocht en chocolade <3 Zo lief dat hij er aan gedacht heeft! We wilden eigenlijk ook uit eten gaan vanavond, maar vandaag is alles zo vol dat we hebben besloten om morgen te gaan. Ik hoop dat jullie allemaal een mooie dag hebben gehad, fijne avond allemaal xxx 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!