Vier Tekeningen Met Waterverf

Het lijkt me leuk om een nieuwe categorie aan mijn blog toe te voegen, namelijk illustraties. Ik heb al eerder wat illustraties met jullie gedeeld en dat is goed bevallen. Het is idee is om vanaf nu elke week in één post te laten zien wat ik die week getekend heb. Als je mijn Instagram (@fashionillustrationsbyme) volgt zullen deze illustraties je bekend voor komen, maar aangezien niet iedereen die ik ken Instagram heeft leek dit mij een goede oplossing :)

Vandaag laat ik vier waterverf tekeningen zien van de afgelopen dagen. Ik had nog nooit eerder met waterverf gewerkt en in het begin stond ik niet echt te springen, er zijn immers al zoveel illustrators die er gebruik van maken. Maar nu begrijp ik heel goed waarom iedereen zo graag werkt met waterverf, het is namelijk veel relaxter dan werken met stift of potlood haha! Waterverf geeft de vrijheid om niet per se binnen de lijnen te kleuren en een tekening er toch professioneel uit te laten zien. Het voelt ook wat artistieker als ik waterverf gebruik :P Kortom, het bevalt goed en jullie kunnen in de toekomst dus nog meer waterverf illustraties verwachten~

 Dit is eerste illustratie waarbij ik waterverf gebruikte. 
Zoals jullie kunnen zien bevat deze illustratie ook direct veel minder details dan ik meestal teken. Het was even zoeken met de verf hoe ik de kleuren lichter en donker kreeg, vooral bij de schoen kun je goed zien dat ik een beetje aan het rommelen was haha. Zo kwam ik er wel al snel achter dat je heel leuk met diepte kan spelen op deze manier :)
 Tommy Jeans trui 
Ik koos expres voor een witte trui omdat ik met zwart het diepte effect verder wilde testen. 
 Dolce & gabbana tas. 
Minder diepte, dit keer ging het meer over de details van de palmbladeren. 

Ik vond het grappig dat deze tas palmboom bladeren als design heeft terwijl hij gemaakt is voor de Winter 2017 collectie. Later bedacht ik mij echter dat de mensen die dit soort tassen aanschaffen in de winter natuurlijk helemaaall niet in de kou gaan zitten, die vertoeven dan lekker op de Hamptons en Saint Barts ;) En daar past zo'n design natuurlijk prima bij~
Voor mijn broertje tekende ik gisteren dit Rolex horloge, dat viel nog niet mee met al die kleine details. Uiteindelijk is het toch nog wel aardig geworden ;)

Wil je meer van mijn illustraties zien? Dan kan dat op mijn Instagram: @fashionillustrationsbyme

Wat doen jullie graag in je vrije tijd (naast bloggen) ?


4 opmerkingen

 1. Je hebt er echt talent voor hoor :D ik had ze al op instagram voorbij zien komen, maar het blijven mooie tekeningen!
  Ik heb laatst van die soort van copic markers gekocht (bij de Action), daar wil ik mee gaan oefenen.
  Ik moet alleen nu het tekenen weer wat gaan oppakken... ^^"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee <3 Ik ga vandaag direct naar de Action om die markers ook in te slaan! Bedankt voor de tip :D

   Verwijderen
 2. Wow, je tekent zo leuk! Je hebt echt talent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa dat vind ik super leuk om te zien! Wou dat ik dat ook kon hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!