Terug van weggeweest & een nieuwe layout

Hoii allemaal!

Jeetje wat is het lang geleden dat ik geblogd heb. Ik denk dat dit voor mij wel de langste blogpauze ooit is geweest. Maar, ik ben weer terug! Op donderdag 16 juni leverde ik het onderzoeksrapport en stageverslag in voor school, en ook met het stagebedrijf is alles inmiddels afgerond. Mijn begeleider vroeg of ik niet nog voor het bedrijf wilde komen werken (omdat ze zoveel tijd en geld in mijn begeleiding had gestoken), maar ik heb vriendelijk bedankt haha. Ik snap niet dat ze nog de hoop had dat ik voor haar zou komen werken, maar goed. Dat hoofdstuk is afgerond en het voelt zooooo goed :D Er is echt een last van mijn schouders. Nu hoef ik alleen nog maar de resultaten van de verslagen af te wachten, maar ik heb er wel een goed gevoel over.

En dan nog iets, afgelopen week ben ik 4 dagen naar Boedapest geweest! Nadat ik op 16 juni mijn verslagen had ingeleverd heb ik meteen mijn koffer gepakt, en vrijdag ochtend stonden we op Rotterdam Airport te wachten op het vliegtuig. Het was een surprise-vakantie van mijn moeder, alvast voor het slagen :) Super lief, en het was onwijs gezellig! Maar daarover later meer, er komt vanaf morgen een uitgebreid verslag online hier op de blog.

Verder ben ik lekker bezig met tekenen, sporten en solliciteren. Ik ben nog op zoek naar een vakantiebaantje of een leuke vaste baan in de mode/tijdschriften industrie. Afgelopen vrijdag heb ik weer een sollicitatiebrief verzonden, dus ik hoop dat ik daar antwoord op krijg komende week.

Zoals jullie wel kunnen zien is de layout van de blog ook weer aangepast. Sinds januari had ik dezelfde layout en ik was weer eens toe aan wat nieuws haha. Deze layout voelt wat meer zomers met warme kleuren en een vrolijke banner. Wat vinden jullie ervan? Maikel gaat nog enkele aanpassingen doen om het er was professioneler uit te laten zien, maar het basisconcept staat :)

Voor nu laat ik het hier eventjes bij. Jullie kunnen de komende dagen weer regelmatig blogberichten verwachten waarin ik zal bijkletsen over Boedapest, zomerplannen, aankopen ect. En nu ben ik ook wel benieuwd: Hoe gaat het met jullie? 

Tot snel!

3 opmerkingen

 1. Je nieuwe layout is leuk :D !
  Ik ben heel benieuwd wat je allemaal in Boedepest hebt gedaan ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee ^^ Het eerste verslag van Boedapest komt vandaag online!

   Verwijderen
 2. Je layout is echt super leuk! En ik ben benieuwd naar je reis naar Boedapest :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!