Blogmas Dag 6: Festive Nails

Het hele jaar door heb ik vrij neurale kleuren nagellak op, meestal zacht roze of pastel paars, maar in de decembermaand ga ik los met donkere kleuren en glitters. Om te beginnen koos ik voor een wijnrode lak van Chanel. Voor de ge├»nteresseerden; dit is nummer 573 'Accessoire'. Daarover zitten twee laagjes glitter-topcoat van de HEMA. Het resultaat is wat minder speciaal uitgepakt dan ik in gedachten had, van mij mogen de glitters wel meer aanwezig zijn. Maar voor de eerste week van december is het prima :) De volgende keer ga ik proberen wat meer echt nail art te maken, kijken hoe dat gaat (en of ik er tijd voor kan vinden haha). 

Het maken van foto's van mijn nagels is wel altijd een ramp. Alleen lukte het me maar niet om scherp te stellen dus heeft Maikel uiteindelijk geholpen. Van de selectie foto's zijn deze twee uiteindelijk het meest scherp geworden. Dat is het lastige van de donkere dagen. 
Omdat ik het plaatsen van alleen deze twee foto's wat sneu vond heb ik ook nog een collage gemaakt van feestelijke nagels. Misschien ook leuk voor jullie om inspiratie uit te halen. Fijne avond allemaal! Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!