Blogmas dag 16: Tweedehands pareltjes voor de kerstdagen

Vanmiddag realiseerde ik mij opeens dat het nog maar een week tot kerstavond is! O-M-G! Er is nog zoveel te doen voor die dag: kaarten afmaken en versturen, gerechten bedenken, de laatste inkopen doen en ook gewoon naar kantoor. Daar is het overigens nu echt chaos. Er is zoveel werk! Dat is in deze corona-tijd natuurlijk een luxe, maar het zorgt ook voor stress en dat ik niet echt in de kerstsfeer kom. Ik werk veel over en loop daardoor achter op mijn kerstkaarten, en blogmas schiet er nu ook soms een dag bij in. Jammer, maar er is even niks aan te doen. 
Wat wel echt helpt bij het krijgen van het kerstgevoel zijn de tweedehands pareltjes die ik de afgelopen twee weken binnen heb gekregen. Het zijn drie zeer geschikte items voor de kerstdagen en ik ben dan ook zeker van plan ze allemaal te gaan dragen. Hoe ik ze precies ga stylen weet ik nog niet, maar ik zal outfit foto's maken als het zover is. 

Nu ga ik snel deze post afronden en verder met mijn kerstkaarten. Ik hoop ze morgen op de post te kunnen doen en hopelijk komen ze dan nog op tijd aan. Welke tweedehands aanwinst vinden jullie het leukste?
Prachtige fluwelen stof <3 Deze groene jurk is daardoor echt perfect voor de feestdagen. 
De stof van deze blouse is zo zacht en ik hou van de subtiele glans.
Super feestelijke laarsjes! De hak is wel wat hoog voor mij, maar met de kerstdiners zit je toch vooral 😅 haha


4 opmerkingen

 1. Mooie items, vooral het blousje. Die had ik ook zeker uitgekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, mooie outfit! Ik vind de jurk en de hakken zoooo gaaf! Daar zal je zeker de show mee stelen. Fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja ik heb ook echt zin om, ondanks dat we het klein vieren, me helemaal op te doffen voor kerst met glitters en alles :D jij ook fijne kerst alvast!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!