Blogmas dag 11: Fridays Moodboard

Gisteren heb ik even een dagje Blogmas overgeslagen. Ik moest overwerken en was uiteindelijk pas tegen half 8 thuis. De rest van de avond heb ik besteed aan het bestellen van kerstcadeaus. De PostNL heeft volgens mij echt mega vertraging, want vorige week maandag had ik een tweedehands blouse besteld en die is nu nog niet binnen. De Track&Trace blijft maar aangeven dat het dan "morgen" echt bezorgd wordt, en dat elke dag haha. 

Mijn moodboards worden meer Christmassy! Het is ook nog maar een kleine twee weken tot kerst. Dit moodboard heb ik een zo ingedeeld dat het loopt van dag tot nacht. Eerst lekker comfy met een dikke trui en koffie, misschien een wandeling door het bos. Daarna klaarmaken voor het diner met een fancy outfit en voordat het tijd is om te gaan nog wat ontspannen met een boek. Dan de nacht in met interessante gesprekken over een glas rode wijn, en veel lichtjes, zowel binnen als buiten... 
Fijne avond allemaal! Xx

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!