Blogmas dag 2: Avondwandeling, verstandskiezen eruit en lekker eten

De afgelopen 1,5 week heb ik weer een aantal moment vastgelegd zodat ik een overzicht kon maken. Dat soort blogposts vind ik altijd het leukste om terug te lezen, gewoon de dagelijkse momentjes die zijn vastgelegd met een telefoon :) 
We gaan terug naar vrijdag 20 november. Die ochtend liet ik mijn twee linker verstandskiezen trekken. Ik was de dagen vooraf behoorlijk nerveus en zag er tegen op, maar gek genoeg werd ik helemaal zen toen ik eenmaal in de doktersstoel zat. Zoiets had ik nog niet eerder meegemaakt! De vorige keer had ik erg last van paniek en moest ik veel huilen, en nu was ik zo rustig en liet het allemaal over me heen komen. De arts zelf was ook verbaasd, die vroeg zelfs na de behandeling of het allemaal wel goed met me ging en ik niet voelde of ik zou gaan flauwvallen haha! Zo rustig was ik dus haha! Ik ben nog steeds echt trots op mezelf dat ik het zo goed heb gedaan, echt een overwinning. 
Eenmaal thuis ging ik direct mijn bed in en begon een weekend van veel slapen, pijnstillers, lezen en serie kijken. Indy hield me veel gezelschap en van Maikel kreeg ik heel lief het boek van Martien Meiland. Daar heb ik lekker in gelezen.
Een leuk pakketje kwam zaterdag binnen met daarin de kerstsloffen die ik had gewonnen bij een Giveaway op Instagram. Zijn ze niet geweldig?!

Maandagochtend ging ik even naar buiten om te kijken hoe dat zou gaan en kocht ik bij de Action een adventskalender. Echt grappig, want toen leek december nog best ver weg en nu is het ineens zover!
Dinsdag zou ik weer gewoon naar werk gaan dus maandagmiddag bakte ik bananenbrood, mijn standaard tussendoortje voor een werkdag. Het was ook de eerste dag dat SkyRadio weer kerstmuziek begon te draaien dus daar luisterde ik naar tijdens het bakken. 

In de namiddag besloten we een flinke wandeling te maken. Ik had nog wel pijn aan mijn kiezen, maar na een weekend in bed had ik echt behoefte aan beweging. De zonsondergang was heel mooi die dag!
Winterse wandelingen zijn altijd zo sfeervol, zeker nu er ook veel lichtjes in bomen en struiken hangen. 
Zoals gezegd ging ik dinsdag weer naar kantoor. Mijn wang was inmiddels behoorlijk beurs geworden. Gelukkig was iedereen op werk heel aardig en hoefde ik niet de deur open de doen voor de post of cliënten. 

Doordat ik zo bezig was met mijn kiezen was ik wel even vergeten dat het afgelopen week voor het eerst echt koud zou worden. Zat ik daar optimistisch met mijn dunne blouse op kantoor hahaha! Mijn sjaal en veel koppen thee hielpen gelukkig goed. 
Één van de mooiste dingen van de winter zijn toch wel de zonsopkomsten en zonsondergangen!

Indy slaapt veel door de wintertijd en het liefst bij ons op schoot, lekker warm. 
Afgelopen zaterdag gingen we gezellig bij mama en René eten. Dat was alweer best een lange tijd geleden. Mama had een lekkere ovenschotel met pompoen gemaakt. 

De tuin bij hen ziet er nu zo sfeervol uit met alle lichtjes! 
Zelf had ik voor het toetje gezorgd. Een brownie-stroofwafel trifle. Lekker maar wel heel erg machtig!

Morgen zijn we alweer halverwege deze werkweek, wat gaat het hard!! 
Fijne avond allemaal! Xx

2 opmerkingen

  1. Wat vervelend dat je zo'n last hebt gehad van de verstandkiezen trekken. Ik hoop dat het snel weggetrokken is. Het toetje ziet er heerlijk uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja het was zeker geen pretje maar ik ben zo blij dat het nu voorbij is en ik nooit meer terug hoef :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!