Blogmas Dag 5: Dagje Gouda

Vanmorgen om 11:00 stapte ik op de trein naar Gouda om Sophie op te zoeken. Het is vanaf Haarlem ongeveer een uurtje reizen en ondanks dat ik mijn boek was vergeten heb ik me prima vermaakt door gewoon naar buiten te kijken en wat kerstmuziek te luisteren :) 
In Den Haag moest ik overstappen en zoals ik gisteren al vertelde ben ik naar de Starbucks gegaan om één van de kerstspecials te bestellen. Ik hoopte op een mooie beker maar kreeg een gewone... echt jammer want voorgaande jaren serveerden ze de kerstkoffies altijd in gekleurde bekers met een kerstpatroon. Ik heb zelfs een aantal jaar de versierde bekers gespaard omdat ik de designs zo mooi vond. Echt jammer dat ze die dit jaar niet hebben. De Gingerbread Latte was trouwens weer erg lekker!
Na aankomst in Gouda hebben we eerst even bij Sophie thuis thee gedronken en bij gekletst. Daarna zijn we gaan wandelen door de stad. De zon scheen en het was daardoor een heerlijk winterse middag. Gouda vind ik echt een mooie stad, zoveel historische gebouwen en knusse straatjes. Dat geeft echt sfeer. 
Aan het einde van de wandeling maakten we een stop bij onze vaste lunchplek voor take-away: de Bagels&Beans. Ik ging voor een Jungle Juice en bagel met warme beenham en honing-mosterd saus. Altijd goed!
Na de lunch raakten we aan de praat over kerstfilms en welke we het leukste vinden. We kwamen tot de conclusie dat we allebei The Holidate nog niet hadden gezien en besloten die direct aan te zetten. Lekker met een glas wijn en dekens op de bank. Ik vond de film erg leuk, soms wat cliché maar dat hoort bij een kerstfilm en we hebben hardop gelachen dus dat zegt genoeg 😁

Na het avondeten ben ik weer naar huis gereisd, nu zit ik deze post te typen en hierna gaan we The Voice terugkijken. Het was een mooie zaterdag!  

2 opmerkingen

  1. Heel gezellig! Ik ben van de zomer in Gouda geweest en vond het zo leuk! Ik ga snel weer eens terug.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!