Blogmas dag 20: Zelfgemaakte kerstkaarten

Nog vier dagen tot kerstavond!! Blogmas is er de afgelopen dagen een beetje bij ingeschoten, maar nu wil ik het tot de kerst netjes afmaken :) De afgelopen dagen was ik vooral druk bezig na werk met het maken van kerstkaarten. In totaal heb ik er 19 gemaakt en gisteren gingen de laatste paar op de post. Hopelijk komen die nog voor de kerst aan. 

Meestal teken ik mijn kerstkaarten, maar dit jaar had ik meer zin om te knutselen. Ik had op Pinterest een soortgelijke kaart voorbij zien komen en vond die zo leuk! Dat werd de inspiratie voor deze kerstmannetjes. Het lijkt een simpel ontwerp, maar je bent er dan uiteindelijk toch best lang mee bezig. Ik vond het wel een ontspannen werkje, meestal keek ik half naar een kerstfilm of een vlog tijdens het knippen en plakken. 

Maken jullie ook zelf kerstkaarten? Of koop je een kant-en-klaar setje in de winkel?
Hoe leuk zijn trouwens de December postzegels dit jaar! Lekker vrolijk 😄

2 opmerkingen

  1. Een hele mooie kaart heb je gemaakt! Ik koop ze altijd in de winkel :). Maar een eigengemaakte vind ik altijd wel bijzonder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is sowieso leuk om een kaartje te krijgen deze tijd van het jaar :D

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!