Blogmas dag 22: Little Red Bag

Dit rode tasje is mijn laatste tweedehands aankoop van 2020! Denk ik, hahaha! Vorige week kwam ik dit pareltje tegen op Instagram en toen heb ik hem direct gereserveerd. Ik heb al wel een klein rood tasje, maar niet met zo'n tof hengsel! De tas is in perfecte staat en ik ben er heel blij mee! Maar dit is wel serieus het laatste wat ik in 2020 qua kleding en accessoires ga kopen. In januari ga ik eerst weer mijn kast uitzoeken en ik denk dat ik pas weer wat ga bestellen als de lente nadert. Al hoewel... als ik echt iets moois zie dan weet ik niet of ik me kan inhouden haha!

Even iets anders; nog maar 2 dagen tot kerstavond!! Begint de kerst bij jullie op kerstavond of op 1e kerstdag? Op de 24ste moet ik werken op kantoor, maar als het goed is mogen we rond 15:00 naar huis en s' avonds gaan we gourmetten met 2 vrienden en All You Need Is Love kijken. Ik kijk er echt uit naar een paar gezellige kerstdagenšŸ˜ Fijne avond allemaal! Xx

1 opmerking

  1. Een prachtige tas, echt een eyecatcher! En Kerst begint bij ons ook op Kerstavond. Fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!