Blogmas dag 3: Twee outfits

Winterse outfits zijn denk ik mijn favoriete soort outfits! Je kunt zoveel kanten op, zoveel laagjes over elkaar dragen en als je wilt, zeker in deze tijd van het jaar, ook helemaal los gaan met glitters en chique jurkjes voor de feestdagen. Ik heb alweer één en ander geshopt via Vinted voor de feestdagen. Één ding kwam afgelopen weekend binnen en de rest is vandaag bij de ophaalpunten binnengekomen. Die ga ik van het weekend halen. Het item dat afgelopen weekend binnenkwam is de spencer die ik aan heb in de eerste outfit. Niet per se een kledingstuk voor de feestdagen, maar het zou zeker kunnen. 
De spencer is echt een trend deze herfst/winter. Op Instagram zie je zoveel meiden ermee op de foto. Eerst vond ik het vreselijk, maar zoals met zoveel dingen, went het en uiteindelijk wilde ik er zelf ook eentje haha. Ik keek op Vinted en zag daar deze gehaakte vintage versie met aan de onderkant touwtjes (die heb ik hier in mijn rokje gestopt). Hij is uniek en daarom juist leuk! De volgende keer zal ik foto's maken als ik hem draag met de touwtjes zichtbaar 😁 Wat vinden jullie eigenlijk van de spencer trend?

Deze tweede outfit droeg ik afgelopen weekend. Ik heb deze combinatie best vaak aan. Het is klassiek en perfect voor kantoor. Het enige dat dan anders is zijn de laarsjes. Die draag ik alleen in de weekenden omdat ze best wel kraken als ik loop. Daar hoor je niks van als je buiten bent of met meerdere mensen, maar op een leeg kantoor klinkt het vreselijk😂 Een collega merkte op dat het eigenlijk heel handige schoenen zijn om te dragen in deze tijd. Iedereen hoort je aankomen en je kan dus bijna niet tegen iemand opbotsen als je de hoek om loopt. Helemaal corona-proef hahaha!
Welke outfit vind jij het leukste?

2 opmerkingen

  1. Ik vind allebei de outfits heel erg leuk! Staan je mooi. Als je de inlegzool los kunt krijgen in de schoen en daaronder een beetje talkpoeder strooit, wil dit weleens helpen tegen het kraken :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!