OUTFIT | Back in August

 De eerste drie dagen van augustus was het nog volop zomer, maar nu is het weer toch echt wel omgeslagen. Ik merkte gisteren ook dat het ineens een stuk minder licht is s'ochtends. Het was daardoor ook direct heel wat lastiger om mijn fijne warme bedje te verlaten haha. Verder ben ik er denk ik wel klaar voor; de herfst. Deze week zal er nog één andere zomerse outfit online komen en daarna ga ik mij focussen op herfstkleding. Een van de doelen van september is om mijn garderobe om te gooien, daar kijk ik echt naar uit. Zijn jullie al klaar voor herfst outfits? 
Jurkje: H&M
Spijkerjas: Onbekend, was ooit van mijn moeder.
Tas: H&M
Instappers: Loavies

6 opmerkingen

 1. Ik vind de herfst ook wel een mooi seizoen. Mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ^^ ja he met de gekleurde blaadjes en sfeervolle regenachtige dagen

   Verwijderen
 2. Wat een leuke outfit! Ik vind de herfst heerlijk en altijd zo gezellig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Ik ben nog niet helemaal klaar voor de herfst outfits, hoewel is de kleding van dat seizoen altijd erg leuk vind mis ik de warme zomerdagen. We hadden er veel te weinig dit jaar wat mij betreft :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) en zeker waar, de zomer was behoorlijk kort. maar toch komen de herfstkriebels alweer opzetten

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!