September Bullet Journal Layout

Tijd om eindelijk de layout van mijn Bullet Journal voor de maand september met jullie te delen. Beter laat dan helemaal niet toch šŸ˜‰Aangezien ik deze maand naar Japan reis, leek het mij leuk om het thema reizen te gebruiken voor de september layout. Tot nu toe is dat eigenlijk alleen nog terug te zien op de voorpagina, maar naar mate de maand volgt zal ik de rest ook opvullen met doodles.
 Deze pagina's zijn ongeveer hetzelfde als in augustus: een pagina voor afspraken en twee pagina's voor blog ideeĆ«n. 
 Ook deze maand maak ik weer gebruik van een Habit Tracker. Daarnaast wil ik graag bijhouden hoeveel uur slaap ik krijg en wat ik het meeste train met sporten. Tot nu toe gaat het deze maand alweer wat beter met sporten dan in augustus, dus dat is fijn. 
Twee nieuwe pagina's voor deze maand zijn de inpaklijst voor Japan en de Autumn Capsule Wardrobe lijst. Tot nu toe heb ik hier nog vrijwel niks ingevuld omdat het er nog niet van is gekomen. September gaat nu al zo ontzettend snel voorbij!

Ten slotte komen er nog de dagelijks lijstjes. Maar die zal ik laten zien aan het einde van de maand als alles weer is ingevuld. Wat vinden jullie van deze layout? 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!