Inpakken voor 10 dagen Japan!


packing for Japan

Vandaag vlieg ik om 14:40 naar Japan om daar 10 dagen rond te reizen, meetings bij te wonen en verder lekker te genieten van Tokyo. Dit keer wilde ik echt efficiënt inpakken en daarom heb ik de afgelopen dagen langzaam aan een inpaklijst opgebouwd. Gisteren hield ik de deze lijst bij te hand toen ik mijn koffer inpakte en ik moet zeggen dat het super goed hielp! Meestal pak ik gewoon alles wat ik leuk vind zonder te kijken of dat bij elkaar staat. Nu had ik bij het maken van de lijst al outfits bedacht en daardoor ging het allemaal veel sneller. Ik zal dus geen last hebben van outfit keuze stress denk (hoop) ik 😉

Bovenstaande lijst is wel globaal omdat ik sommige kledingstukken niet precies meer terug kon vinden. De jumpsuit heeft bijvoorbeeld een totaal andere print dan die ik zelf heb, maja het idee snappen jullie.

Dit wordt mijn eerste reis alleen dus ik vind het super spannend! Over 2 uur moeten we alweer richting het vliegveld dus ik ga me nu snel aankleden en de laatste dingetjes inpakken. Mijn laptop gaat ook mee op reis dus ik geef woensdag nadat ik ben aangekomen een update. Tot dan! xxx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!