De perfecte schoenen voor deze herfst

Een paar weken geleden vertelde ik jullie over mijn illustratiesamenwerking met winkel Van Den Assem (dat artikel vind je hier). Ter compensatie van de illustraties die ik voor de winkel maak mocht ik na de eerste maand iets uit de webshop uitzoeken. Eerst bestelde ik een paar Minnetonka's, maar die zaten helaas niet lekker. Toen ben ik verder gaan kijken in de webshop en kwam ik deze chelsea booties van Tommy Hilfiger tegen, oftewel de perfecte schoenen voor de herfst <3 

Het is altijd een beetje gokken met de maat als je online besteld maar gelukkig zitten ze precies goed. De schoen is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool, ideaal voor bijvoorbeeld wandelen door het bos. Dat heb ik afgelopen woensdag dan ook direct gedaan ;) Maar daarover later meer. Ik ben ontzettend blij met deze schoenen en ik denk dat jullie ze nog vaak zullen terugzien in outfit foto's. 

Je kunt de schoenen hier vinden :)

Wat vinden jullie van mijn nieuwe chelsea booties? 

P.s. Dit weekend gaat zo snel voorbij... Ik heb geen idee waar de tijd is heengegaan, maar van tekenen en vooruit werken aan mijn blog is niks terecht gekomen :/ Daar moet ik echt nog wat beter structuur in gaan vinden. Nu ga ik me snel aankleden en door naar een verjaardag. 
Fijne zondag allemaal!

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!