Donkere outfit op een zonnige dag

 Wat hebben we tot nu toe een prachtige herfst, vinden jullie ook niet? Weinig regen, zonnige dagen en nog weinig kou. Wat mij betreft mag dit nog wel even zo blijven ;)

In deze outfit draag ik mijn nieuwe coltrui van de H&M. De donkere groene kleur vind ik zo mooi, zo'n kleurtje had ik nog niet in mijn kast. Ook het model van de trui vind ik mooi. Door de hoge kraag wordt het direct een wat chiquere outfit en met een zilver kettinkje erover ziet het er nog leuker uit :D Over het algemeen dus een wat donkere outfit voor zo'n mooie zonnige dag, maar ach, het is weer eens wat anders~

Trui: H&M
Jeans: H&M
Laarsjes: Tommy Hilfiger
Rugzakje: Shein

Houden jullie ook zo van de zonnige herfstdagen?

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!