Le Vernis Nr. 573

Op mijn wishlist voor deze herfst stond een nieuwe nagellak in een herfstachtige kleur. Sinds ik vorig jaar voor mijn verjaardag mijn eerste Chanel lakje cadeau kreeg, ben ik verliefd. De nagellak van Chanel heeft mooie unieke kleuren, dekt goed en het blijft ook nog eens vrij lang zitten. Ik nam mij voor om alleen nog maar te investeren in de lakjes van Chanel en tot nu toe gaat dat erg goed :) Op dit moment heb ik vier lakjes van Chanel (inclusief deze).

Bij de Ici Paris zag ik dit mooie rood bruine lakje, alleen hadden ze hem niet meer op voorraad. Volgens de verkoopster gaat het lakje binnenkort uit het assortiment dus ze konden hem ook niet meer bestellen. Gelukkig had een ander filiaal nog wel een kleine voorraad en ging nr. 573 - Accessoire toch mee naar huis.
Ik ben echt verliefd op deze nagellak <3 De kleur is zo mooi en uniek, ik blijf er steeds naar kijken haha! 
Ici Paris had die week toevallig een actie waarbij je 25% korting op het tweede make-up product kreeg. Ik koos voor La Base omdat ik de laatste tijd merk dat mijn nagels aan het verkleuren zijn, en dat is zonde. Hopelijk gaat deze basecoat het een beetje tegen. Bij het afrekenen werd ik nog verrast door de verkoopster want naast de korting kreeg ik ook een Chanel make-up tasje cadeau :) Zo leuk! 

Wat is jouw favoriete nagellak merk? 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!