Help! Kan ik beter investeren in een tablet of camera?

Iets wat me de laatste weken bezighoudt is de vraag of ik een camera of een tablet zal aanschaffen. Beide gadgets kan ik goed gebruiken, maar om ze nou allebei te kopen vind ik een beetje overdreven. Ik heb voor mezelf al wat voors-en-tegens op een rijtje gezet, maar ik zou ook graag jullie mening willen horen! 

Zijn er mensen die ervaring hebben met het schrijven van blogs op een tablet?
Voor mijn werk reis ik elke dag zo'n 2 uur met de trein en dat vind ik zonde van mijn tijd. Het zou ideaal zijn als ik in de trein kan bloggen zodat ik thuis wat meer tijd heb om te relaxen en om te tekenen. Elke dag een laptop meeslepen zie ik niet zitten. Het formaat van een tablet vind ik perfect en ik zou hem dan bijvoorbeeld ook kunnen meenemen naar Rome om daar ter plekke te bloggen :) Dat lijkt mij erg tof om te doen! 

Welke camera (tot 300 euro) raden jullie aan? Of kan ik beter mijn telefoon blijven gebruiken?
Zoals jullie kunnen zien op de foto hierboven maak ik veel gebruik van mijn telefoon om foto's te maken. Zeker nu dat de camera die ik gebruikte sinds een maandje kapot is ben ik afhankelijk van mijn telefoon. Ik heb op zich geen klachten over het fotograferen met mijn telefoon en het is een groot voordeel dat ik hem altijd bij mij heb, maar een camera maakt natuurlijk wel mooiere foto's. Vooral bij inzoomen, in donkere ruimtes en om met de zelfontspanner outfit foto's te maken is een camera fijner. Maar! Waar ik dan weer mee zit is dat ik in maart een nieuwe telefoon mag uitzoeken en de camera van bijvoorbeeld de Iphone 7 Plus is zo goed, heb ik dan nog wel een camera nodig? 

Dilemma's dilemma's, haha!

Graag hoor ik jullie mening en keuze :)
Kan ik beter investeren in een tablet of in een camera?

Fijne zaterdag allemaal~

3 opmerkingen

  1. Ik zou investeren in een camera i.p.v. tablet. Werken met een tablet vind ik persoonlijk helemaal niet fijn en een camera maakt alles toch wel een stuk professioneler.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou denk ik ook investeren in een camera! Tablet lijkt mij niet fijn werken.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!