Ik heb een baan!

Vlak voor Japan verscheen er op Facebook ineens een bericht van een reisorganisatie die nieuwe werknemers zocht. Een klasgenootje van mij werkt daar en toen ik vertelde over de vacature zei ze dat het haar leuk leek als ik er ook zou komen werken. Ik stuurde mijn cv en motivatie op en daarna keek ik er eigenlijk niet meer naar om. Op dat moment was ik veel meer bezig met mijn reis naar Japan en bovendien was ik de afgelopen maanden al zo vaak afgewezen voor vacatures, dat ik er eigenlijk al vanuit ging dat dat nu weer zo zou zijn.

Halverwege mijn reis kreeg ik echter een reactie; of ik wilde bellen als ik terug in Nederland was. Zodoende mocht ik 2 weken later op gesprek komen en dat ging erg goed. Die zelfde avond nog werd ik gebeld met een contractaanbod. Ik had zelf wel wat twijfels omdat ik niet zo goed wist wat ik kon verwachten en ik was daarnaast bang dat het bedrukte gevoel dat ik had op stage terug zou komen.

Gelukkig bestaat er de welbekende proefperiode en besloot ik toch te tekenen. Ik ben deze week begonnen met werk en tot nu toe bevalt het erg goed. Iedereen is aardig, er hangt een relaxte sfeer en ik merk dat ik daardoor ook beter dingen oppak :)

Wat ook erg fijn is, is dat ik vier dagen per week werk ipv vijf. Op deze manier heb ik meer tijd voor mijn illustratiesamenwerkingen, om mijn blog bij te werken en om te sporten. Het is even wennen om alles goed te combineren ;) Maar ik denk dat ik wel snel in een goed ritme kom. Ik heb door de gezelligheid op werk sowieso al meer energie. Bijvoorbeeld om zoals vandaag om 7:15 nog even snel een blogpost te typen haha!

Anyway! Dit wilde ik even met jullie delen :) 

Fijne dag allemaal! 

10 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!