Recente Illustraties

Ik baal, want vandaag wilde ik lekker veel gaan schetsen en wat tekeningen voorbereiden voor komende week, maar daar is amper wat van terecht gekomen :( Een beetje uitslapen, ontbijten, sporten en hoppa! Ineens was het alweer 3 uur en lagen mijn tekenspullen nog steeds op de hoek van de tafel. Op dat soort momenten mis ik het werkeloos zijn haha! Toen voelde ik me tenminste niet schuldig als het tekenen er even niet van kwam, want dat haalde ik dan gewoon de volgende dag weer in :) Nu ben ik afhankelijk van de woensdag en het weekend. Maar goed ik heb een baan, daar mag ik erg blij mee zijn en daarnaast lukte het vanmiddag toch nog om twee tekeningen te maken dus weg met het gezeur, haha! Welke tekening is jou favoriet? 

Wil je meer van mijn illustraties zien? 
Volg me dan op Instagram: @fashionillustrationsbyme

11 opmerkingen

 1. Wat leuk om te zien! :) Ik krijg hier altijd zoveel inspiratie van. Dat laatste tasje is echt super cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Dat is echt leuk om te horen ^^ Ik krijg zelf ook altijd veel inspiratie van andere illustrators

   Verwijderen
 2. Ik ben wel een beetje jaloers op jouw tekenskills hoor :o ;)
  Van deze tekeningen vind ik de tassen het leukste ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, en jij kunt ook hartstikke leuk tekenen Dinja :) We hebben allebei gewoon een andere stijl.

   Verwijderen
 3. Oh, jij bent super getalenteerd! Echt waar! Die bruine lange jas vind ik écht fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaaauw! Die zijn zo mooi, echt prachtig. Ik neem zeker een kijkje op je instagram.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!