Shopping wishlist voor morgen

Shopping wishlist


Ik heb gemerkt dat ik veel fijner shop als ik de dag van te voren een lijstje maak van de dingen die ik nog graag zou willen hebben :) Morgen ga ik naar Amsterdam dus het leek me wel handig om nu ook weer een shopping wishlist te maken. De outfit links vind ik zo tof! Ik zou het echt zo dragen. Het is denk ik wel duidelijk dat mijn shoppinglist hier een beetje op gebaseerd is. De zwarte rugtas heb ik gevonden op Shein en die ga ik, als ik morgen geen leukere in de winkel vind, zeker bestellen. Daarnaast vind ik de ring met marmer ook heel mooi. Zo'n soort ring zit al een tijdje in mijn hoofd dus daar ga ik ook naar op zoek. Het bomber jack zag ik bij Urban Outfitters hangen en ik had hem bijna gekocht, alleen heb ik al een leren jack voor deze lente en een spijkerjasje... dus daar twijfel ik nog over. En dan tot slot nog de sneakers, tja eigenlijk heb ik al heel veel schoenen, maar je weet wat ze zeggen; a girl can never have enough shoes ;) En bovendien zouden de Nike Roshe Run sneakers ook heel handig zijn voor de reisjes die ik ga maken komende zomer en herfst. 

Wat vinden jullie?
En wat staat er op dit moment op jullie shopping wishlist? 

3 opmerkingen

  1. Handig zo'n lijstje maken voor je gaat shoppen ^^ Ik maak eigenlijk altijd alleen een lijstje van wat ik echt nodig heb (kruidvat producten enzo) maar nooit van kleding.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha jaa ik heb nu twee lijstjes mee als ik ga shoppen ;) eentje met de dingen die ik eventueel echt nodig heb (zoals mascara ofzo) en daarnaast een lijstje met dingen die ik qua kleding nog graag wil of nog niet in mijn kast heb. Het helpt wel echt met het voorkomen van miskopen

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!