Een kijkje in mijn leven #4

De laatste week in Maastricht was supergezellig maar ook emotioneel. Van gourmetten met huisgenootjes tot de laatste keer uitgaan met de klas en het verhuizen naar Haarlem. Kijken jullie mee? 
Vorige week dinsdag, 26 januari, woonde ik nog in Maastricht (heel raar om dat nu te bedenken btw). Omdat we die avond allemaal niet hoefden te werken besloten we met de huisgenootjes lekker te gaan gourmetten. Ik kreeg een super lief afscheidspakketje met daarin allemaal lekkere dingetjes en ook een mok met bekende gebouwen van Maastricht <3 
 1+2. Op woensdag en donderdag had ik zin in wraps en dus maakte ik twee variaties. De eerste dag belegde ik de wraps met pesto, tonijn (gemist met mayonaise en uitjes) en sla. En de tweede dag belegde ik ze met omelet, gerookte zalm, avocado, kruidenkaas en sla. Super lekker <3
3. Outfit van donderdag toen ik met Celine de stad in ging. 
4. Ik kocht deze twee onderzetters als verhuiscadeautje voor mezelf haha! Zijn ze niet leuk? ;)
 1. Ik krijg nooit genoeg van deze prachtige zonsondergangen
2 + 3. Donderdag avond spraken we nog één laatste keer met de klas af in de Shamrock (ons stamcafé). Het was super gezellig en aan het einde ook een beetje emotioneel. Het is vreemd om te bedenken dat je veel mensen amper of soms zelfs vrijwel niet meer zal zien... 
4. Vrijdag was ik brak en ging ik gezellig met mijn huisgenootje naar de film; Brasserie Valentijn. Het was vermakelijk maar wel een aparte film. We hebben in ieder geval goed gelachen :)
 1. Zaterdag stond in het teken van inpakken (zie de plog van die dag hier). Nog één laatste keer maakte ik een foto op mijn bedje. 
2. Zondag ochtend stond mijn vader om 10 uur voor de deur en hebben we 4 uur lang geverfd, schoongemaakt en de auto ingeladen.
3. En toen was het tijd om te gaan. Mijn lieve huisgenootjes zwaaide me uit. Ik ga hen zeker missen.
4. Op naar Haarlem :)
 1. In Haarlem stonden niet alleen Maikel en moeder op mij te wachten maar ook deze mooie bloemen die we van Maikel's familie hebben gekregen.
2. Ik ben deze eerste week veel thuis geweest en Indy week amper van mijn zijde <3
3. Lunch verslaving van dit moment; gekookt eitje met kipfilet en peper/zout. 


Ik heb nog niet zoveel foto's van deze eerste week in Haarlem. Ik was voornamelijk bezig met uitpakken en opruimen en dat levert nou niet bepaald bijzondere foto's op haha! 
Maar komende week ga ik weer aan de slag met foto's maken ;) 
Fijne Zaterdagavond allemaal~

4 opmerkingen

 1. Wat een leuke week heb je gehad en wat een mooi geschenkje heb je gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk week overzichtje weer! Gek is dat ja als je dan ineens wegmoet..:( en ja aparte film he Brasserie Valentijn XD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige blog ! Blij dat ik deze blog mag ontdekken. Doe zo voort !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh Haarlem is zo leuk! Ik zou denk ik minder moeite hebben om weer naar Nederland te verhuizen. Mijn leven speelt nog steeds grotendeels in Nederland af. Dat rokje is wel echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!