Een kijkje in mijn leven #6

Het is weer tijd voor een kijkje in mijn leven! :) Ik ben echt blij dat ik begonnen ben met deze categorie. De tijd gaat altijd zo snel en op deze manier kan ik alles goed bijhouden en het later nog eens terug zien. 
 1. Voor stage moet ik veel opzoeken over het openbaar vervoer in Japan. Dat komt goed uit, want die kennis kan ik straks in augustus mooi gebruiken voor mij eigen reis naar Japan 
2. Knuffelen met één van mijn collega's. We hebben al een hechte band opgebouwd ;)
3. Sinds kort speel ik ook Nekko Atsume! Wie heeft nog meer bezoek gehad van deze dikzak? Hij eet steeds al het eten op :')
4. Met papa ging ik uiteten bij ShabuShabu. De handrollen zijn mijn favoriete sushi's.
 1. Een tijdje geleden deed ik mee met een giveaway van Robin, en vorige week lag er opeens een pakketje in de bus :D Ik had een super mooie Chanel nagellak gewonnen! Daarnaast had Robin ook nog een gezichtsmasker, twee beauty samples en een super schattig pakje zakdoekjes in het pakketje gedaan <3 
2. Koffie pauze tijdens stage
3. Maikel en ik volgen sinds een week de recepten van het BodieBoost boek. Alle recepten zijn gezond, makkelijk, lekker en er staan zelfs boodschappenlijstjes in het boek :) Erg handig~
4. De laatste tijd heb ik meer behoefte om creatief te zijn en daarom ben ik begonnen aan een inspiratie boek. Hierin plak, teken en schrijf ik alles op wat mij inspireert. Misschien dat ik er na een tijdje een artikel over schrijf~ 
1 + 2. Donderdag na stage sprak ik af met Rachelle en Sophie :) Het is zo fijn dat zij ook in Amsterdam stage lopen, zo kunnen we elkaar makkelijk blijven zien. We gingen naar een Japanse Izakaya voor avondeten en om gezellig bij te kletsen~
3. Het eten werd ter plekke op een Japanse barbecue bereid en het was echt zoooo lekker!
4. De avond sloten we af bij de Starbucks met chocomelk.

 Hoe gaat het met jullie? Ook lekker weekend aan het vieren? :)

10 opmerkingen

 1. Wat fijn om eens een kijkje te nemen in je leven meid.
  Super mooie foto's zijn het.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke collega heb je! Zo eentje zou ik er ook wel willen haha. En die dikke kat is nu ook 2x bij mij langs geweest. Hij laat wel lekker veel visjes achter, dus dan is het minder erg dat ie alles opeet;-)
  Ik had ook meegedaan met de winactie van Robin. Leuk dat jij gewonnen hebt! Al had ik hem liever zelf gewonnen. Haha nee hoor het is je gegund:-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa het is een schatje :) En jaaa die Tubbs laat altijd veel visjes achter maar je loopt door hem ook vaak veel andere katten mis. Haha awww ja ik kan me voorstellen dat je hem liever zelf gewonnen had ;) en dankje~

   Verwijderen
 3. AL DAT ETEN yum ;_; en heb je de nagellak al getest?! =D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem tot nu toe op 1 duim getest en de kleur is zo mooi! Ik draag nu even een andere kleur van Chanel omdat ik daar ook nog een review over wilde schrijven :) En daarna is 'Secret' aan de beurt <3

   Verwijderen
 4. Jaaa die dikzak kat! Bij mij is die nu al 4 keer langs geweest.
  Super leuk die extra goodies bij die gewonnen nagellak - congratz trouwens ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :D En jaa haha bij ons komt hij echt bijna elke dag langs nu

   Verwijderen
 5. Wat een toffe week. Ben je al een beetje gewend aan je nieuwe stage? Ik speel geen Neko Atsume, ik denk dat ik het niet echt leuk vind :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha er is ook echt niks spannends aan het spel maar toch op de één of andere manier verslavend :P Aan stage begin ik gelukkig steeds meer te wennen ja. Hopen dat het goed blijft gaan vanaf nu~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!