Een kijkje in mijn leven #5

Mijn derde week in Haarlem is begonnen en zo ook mijn stage. De afgelopen 2 weken heb ik goed uitgerust en genoten van mijn mini vakantie :) Nu dat stage begonnen is ben ik benieuwd hoe snel er weer een 'kijkje in mijn leven' online komt, het stage lopen is namelijk niet bepaald spannend haha! Maar we zullen zien. Voor nu in ieder geval alweer de vijfde editie fotootjes van wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt, kijken jullie (weer) mee?
 1. Ik vond mijn rode creepers terug en was meteen weer helemaal verliefd. Echt grappig dat je iets voor lange tijd uit het oog kan verliezen en daarna toch weer helemaal geweldig kan vinden :P 
2. Ik kreeg al snel sushi afkickverschijnselen (op werk at ik het bijna elke avond), dus bestelde ik bij Yuki Sushi. De kwaliteit was goed alleen werd het pas na 2 uur bezorgd, dat was jammer. 
3. De afgelopen twee weken heb ik veel opgeruimd en uitgepakt. Ik ben blij dat mijn kledingrek er weer staat, de inloopkast puilt namelijk uit van de oude kleding :P Zo onoverzichtelijk haha~
4. Ook mijn tijdschriften en tasjes hebben weer een plekje gekregen
 1. Lieve Indy <3
2 + 3. Met mijn nichtje ging ik gezellig lunchen bij Bagels&Beans. Het energie drankje en de Japanse zalm bagel zijn mijn favorieten.
4. Ik ben nog steeds zo blij met dit jurkje. Kan niet wachten om hem in de lente te dragen met een spijkerjasje en blote benen. 
 1. Afgelopen weekend gingen we met de vrienden van Maikel naar Center Parcs. Het was alweer zo lang geleden dat ik in Center Parcs was geweest. Ik vond het tropisch zwembad een beetje tegenvallen, vroeger leek het allemaal veel spectaculairder haha. Verder was het wel heel gezellig :)
2. We hadden een huisje voor 12 personen, lekker groot met twee keukens en twee bubbelbaden.
3. Dit katje kwam ons steeds opzoeken. Super schattig en hij was helemaal niet bang om geaaid te worden.
4. Zondag avond reden we weer terug naar Haarlem. Het was die dag Valentijnsdag en van Maikel kreeg ik een cadeautje van My-Jewellery <3 wat ik precies gekregen heb zal ik later deze week laten zien. 
 1. Gisteren (maandag) was mijn eerste stage dag. Toen ik opstond was het nog niet eens helemaal licht, dat was wel even afzien ;)
2. Gelukkig kon ik rustig wakker worden met een lekker ontbijtje en de nieuwe VOGUE.
3. Voor de eerste meeting was ik een beetje te vroeg dus kocht ik een chocolade croissant. Van de bakker zijn die zoveel lekkerder dan van de supermarkt. 
4. Wachten op de tram bij het centraal station.
1. Na de meeting liep ik met mijn stagebegeleider naar haar huis. Daar is namelijk mijn werkplek (ik zal daar later meer over vertellen in een aparte post). Ik kreeg nog geen echte opdracht en moest me vooral inlezen. De kat hield me de hele dag goed in de gaten ;)
2. Rond 16:00 had ik het wel gehad en gelukkig mocht ik 16:45 naar huis. Zonder opdracht gaat de tijd echt langzaam, gelukkig had ik vandaag al meer te doen. 
3. En toen waren het er ineens twee :O :P
4. De eerste stagedag sloten Maikel en ik af door bij Sumo te gaan eten. Dit waren we al een tijdje van plan en na een dag hard werken smaakte het extra goed.

Wat zijn jullie plannen voor komende week?
Ik ben zelf vooral bezig met stage en ga proberen zo'n 5 keer per week te blijven bloggen. 
Dus tot morgen ;)

7 opmerkingen

 1. Leuke fotos weer! Ik krijg morgen rondleiding in de nieuwe Dierentuin in Emmen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :D En ook leuk de dierentuin ! Ben ik al een lange tijd niet meer geweest

   Verwijderen
 2. Wat leuk zo'n weekendje in Center Parcs. Leuk zo'n nieuwe stage, ook heel spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. My Jewellery heeft zulke leuke spulletjes, ik ben benieuwd wat je gekregen hebt.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha die katten kijken gewoon of je wel hard door werkt ;)
  Leuk overzicht weer ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!