Mijn Nieuwe Liefde

 Ik was al een tijdje op zoek naar de perfecte zwarte rugzak. Niet te groot, niet te klein, niet te duur maar toch van goed materiaal. Dit alles vond ik op de webshop; Shein.com. Ik was direct verkocht maar twijfelde wel even. Op het plaatje leek het model perfect en de maten die erbij stonden waren ook precies wat ik zocht, alleen was er nog geen review geschreven. Of de rugzak er ook echt zo uit zou gaan zien als op het plaatje bleef dus nog even de vraag, maar dat weerhield mij er niet van om hem toch te bestellen.
 Twee weken na het bestellen lag het pakketje op de mat en wat was ik blij toen de rugzak er precies zo uitzag als ik had gehoopt! :D De binnenkant van de rugzak was zelfs mooier dan ik had verwacht, met veel vakjes en ruimte om je spullen te sorteren.
De rugzak is hier te koop voor ongeveer 21 euro.
Ik ben er in ieder geval erg blij mee en kan niet wachten om hem beter aan jullie te laten zien in outfit foto's. 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst? 

13 opmerkingen

 1. hij is enorm leuk! is een goede gok geweest:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is heel mooi! Altijd spannend om dit soort dingen te bestellen als er nog geen reviews zijn, maar fijn dat ie precies zo is als gehoopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe rugzak! Normaal gesproken ben ik niet echt van de rugzakken, maar deze is wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tas! Vooral fijn dat het veel vakjes heeft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. idd het is altijd spannend! Mooie rugtas!! Ik bestel heel vaak op op alliexpress, gisteren mijn nep zwarte Nike schoenen binnen gekregen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jaa van Alliexpress heb ik ook veel gehoord :) Daar kan je hele mooie replica's krijgen schijnt. Hoop dat de Nikes goed bevallen~

   Verwijderen
 6. Ooh wauw die is fantastisch. Ik had een tijdje geleden ook besteld op Shein en daarna horrorverhalen gelezen over de verzending. Bij mij was die keurig op tijd en de spullen zagen er goed uit. Ik moet zeker vaker kijken op die site.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms kan het inderdaad heel lang duren voor een bestelling arriveert. Ik heb een jaar geleden een keer een trui besteld en die deed er een maand over haha, maja als je iets van de andere kant van de wereld besteld dan kan dat gebeuren ;)

   Verwijderen
 7. Wat een leuke rugzak, ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!