De Perfecte 16:00 Snack

 Ten eerste wilde ik graag even met jullie delen dat dit al artikel nummer 301 is! :D Wow haha! Ik kan gewoon niet geloven dat ik op deze blog al 300 artikelen geschreven heb. Het voelt toch als een soort van mijlpaal, op naar de 600 ;) 

Oke! Back to business! 
Wat ik graag met jullie wil delen is de perfecte snack voor na de lunch. Ken je dat? Het is ongeveer 16:00 en je hebt trek. Maar, het is nog te vroeg om avond te eten, je hebt tijdens de lunch al broodjes gehad en om nou aan de chips of snoep te gaan voelt ook niet goed. 
BitesWeLove heeft daar DE oplossing voor in de vorm van gezonde tussendoortjes :D
Een box van BitesWeLove bevat vier zakjes met bites die je zelf kunt uitkiezen, ja je hoort het goed, je kunt helemaal naar eigen wens de box samenstellen. Op de webshop van BitesWeLove kun je op dit moment kiezen uit 50 verschillende soorten bites die allemaal een mix bevatte van noten, zaden, superfoods en chocolade (en zonder onnatuurlijke geur-, kleur-, en smaakstoffen). 
Daarnaast kun je een profiel aanmaken en daarop je voorkeuren voor de bites aangeven. Op deze manier kun je je elke week laten verassen door een box die samengesteld is naar jou voorkeuren.

Het viel niet mee om een keuze te maken, er worden zoveel lekkere combinaties aangeboden. 
Uiteindelijk heb ik gekozen voor de volgende vier bites:
Van links naar rechts:
#17 Dark Pecan 
Een mix van cranberries, rozijnen, pecannoten en chocolade druppels. De mix van bessen en chocolade vind ik heerlijk, ik ben alleen persoonlijk geen fan van walnoten en vond die ook en beetje droog. Verder is het een lekkere combinatie.
#46 Going Banana's 
Een mix van gechocolateerde banaan en walnoten. Mmm de gedroogde stukjes banaan met chocolade zijn heerlijk. 
#39 Ticket To The Tropics 
Een mix van mango, kokoschips en pure chocoladedruppels. Echt een top combinatie dit! 
#04 Brainpower
Een mix van walnoten, moerbeien, goji bessen en kokos. Ik was verbaasd over de moerbeien, ze zien er niet zo lekker uit maar smaakten prima :) 

Ik ben erg positief over de tussendoortjes van BitesWeLove. Niet alleen zijn de bites gezond en lekker, het vult ook nog eens goed. Dat laatste is voor mij vooral erg belangrijk, want op stage heb ik de laatste twee uur altijd zoveel trek haha. 

Op de webshop van BitesWeLove kun je voor 4,95 euro elke week een box met gezonde bites bestellen. De box wordt dan thuis of op je werk bezorgd en past door de brievenbus :) 
Bovendien kun je ervoor kiezen om eenmalig een box te proberen of je kunt voor een abonnement gaan dat makkelijk per week opzegbaar is. 

Kenden jullie BitesWeLove al? En zouden jullie de bites willen proberen? 

9 opmerkingen

 1. Proficiat met het schrijven van zoveel blogposts! Ik lust helaas niet zo graag noten- en zadenmixen. Jammer want het is wel erg gezond.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) Ik was ook nooit zo fan van noten en zaden maar deze vind ik verrassend lekker, ook omdat het is gecombineerd met gedroogd fruit en chocolade

   Verwijderen
 2. Ja, BitesWeLove vind ik super! Mijn zus heeft een abonnement en ik mag vaak meegenieten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh nice! :D Ik ga ook zeker binnenkort nog een keertje bestellen want ik merk dat ik het nu mis tijdens stage ~

   Verwijderen
 3. Nee, dit is niks voor mij. Ik koop zelf wat ik lekker vind, en bepaal liever zelf of ik iets nieuws wil proberen. Het zijn ook wel erg veel verpakkingen, moet ik zeggen. Ik eet om 4 uur eigenlijk ook weinig, en als het al wat is, dan een knackerbrodje, met kaas. .... of pindakaas. Dat vult en dan red ik het wel tot het avondeten. Ik weet niet of deze zakjes genoeg zijn om mij het idee te geven dat ik gesnackt heb...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ook natuurlijk :) Het is ook niet voor iedereen een goede oplossing. Ik twijfelde eerst ook of ik er wel genoeg aan zou hebben maar het vulde verrassend goed~

   Verwijderen
 4. Het is inderdaad zo lastig om te kiezen :')
  Die Going Banana's mix klinkt echt lekker (ik vraag me af waarom ik die niet heb geprobeerd, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit is lekker he!! en nog gezond ook haha <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!