Girls Trip to Paris #3

 

Onze derde ochtend in Parijs begonnen we bij een tentje dat Eggs Benedict serveert. Hier hadden we allebei al dagen zin in. Het weer deze ochtend was wisselvallig zonnig en bewolkt maar gelukkig viel er geen regen meer. We bedachten ons dat we één ding nog niet hadden gedaan dat toch wel echt hoort bij een trip naar Parijs, namelijk een bezoek aan de Eiffeltoren. 
Je zal maar vanaf je huiskamerraam uitkijken op de Eiffeltoren, dat lijkt mij zo bijzonder haha!
Rondom de Eiffeltoren was al veel afgezet ter voorbereiding van de Olympische Spelen dus we konden niet zo dichtbij komen. Gelukkig is hij van een afstand ook eigenlijk wel het mooiste. Sowieso werd er in de stad al redelijk was voorbereid voor de Spelen. Ik denk dat we niet veel later deze stedentrip hadden moeten maken anders is alles afgezet :)
Nadat we nog wat hadden gewinkeld en rondgelopen zijn we op tijd teruggegaan naar ons hotel om ons om te kleden. Deze avond stond er namelijk een bijzonder uitje op het programma: de Moulin Rouge show! Maar voordat we daar heen gingen hebben we eerst nog heel lekker Italiaans gegeten in een klein tentje in de buurt van de Moulin Rouge. 
Wij hadden we show van 23:00 geboekt en kwamen netjes 22:45 aan. Waar we geen rekening mee hadden gehouden was dat de plekken werden weggegeven op volgorde van binnenkomst en kennelijk stonden sommige mensen al een uur van te voren in de rij te wachten. Wij stonden dus best wel achteraan en daar werden we in eerste instantie heel nerveus van: ze zouden ons toch wel een goede plek geven? de kaartjes waren niet goedkoop geweest :') 
Na nog ongeveer een half uur in de rij staan mochten we eindelijk naar binnen. We werden naar een tafel gebracht en dachten eerst dat we die moesten delen met nog 4 andere mensen. Maar de plekken naast ons bleven leeg, dus uiteindelijk hadden we met veel geluk de tafel voor ons zelf! Waar sommige mensen achter anderen zaten en naar voren moesten leunen om wat te kunnen zien van de show, zaten wij heel relaxt aan de balustrade en hadden goed zicht op het podium. Daar waren we heel erg blij mee! Tijdens de show mocht er niet gefilmd of gefotografeerd worden en daar waren ze ook heel streng op. Maar dat was helemaal prima, want zo konden we volop genieten van de optredens. Het was ZO mooi!! Van de CanCan tot acrobatiek tot ballet, van alles kwam voorbij en het was allemaal even bijzonder en spectaculair. Deze show was echt een hoogtepunt van onze trip! Het was echt geweldig!
De dag na de Moulin Rouge show hebben we rustig aan gedaan. We zijn langzaam opgestaan en hebben nog wat rondgelopen bij Galerie Lafayette. 
Tijdens de koffie nog lekker een patisserie besteld.  
En voor mij nog even naar de boekhandel Shakespeare&Company gegaan, maar helaas was het daar veel te druk en heb ik alleen snel een foto voor de boekhandel kunnen maken. 
We waren allebei best wel moe van de afgelopen dagen en rond 20:00 ging de trein naar huis dus gingen we op tijd richting het station. Daar hebben we het uiteindelijk nog voor elkaar gekregen om bijna de trein te missen haha! We moesten echt rennen voor ons leven, en dat allemaal door een Mexicaanse afhaalmaaltijd die vervolgens overal op kleren/spullen zat door het rennen hahaha! Godzijdank hadden we de trein (letterlijk op de seconde) gehaald. We hebben nog zeker een half uur gevouwen gelegen van het lachen en daarna was het einde van onze stedentrip naar Parijs echt een feit. 

Ik heb het ontzettend leuk gehad, veel gelachen, goede gesprekken gevoerd, en mooie dingen gezien. Ik ben heel blij dat ik deze trip samen met Lot heb kunnen/mogen maken <3 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!