February in pictures

Februari begon met een gezellig bezoekje aan Brabant. Papa vierde namelijk zijn verjaardag. Ze hadden een hele hoop sushi besteld, zo lekker!! Het ziet er ook altijd zo mooi uit. Freek wilde ook wel een hapje haha. 
Het weekend daarna vierde mama haar verjaardag met een borrel. We waren met een klein groepje maar dat was eigenlijk wel heel gezellig :) zo sprak ik mijn ooms en tantes ook weer eens. 

Bij de toko kocht ik deze instant Tteokbokki. Tteokbokki is Koreaanse streetfood. Het zijn rijstcakejes in een pittig sausje. Ik vind de structuur van de rijstcakejes heel lekker maar helaas was deze saus veel te pittig voor mij. Uiteindelijk heb ik de saus er voor een groot gedeelte afgespoeld en alleen de rijstcake opgegeten haha! 
17 februari vierde Charlot haar 30ste verjaardag met een diner bij haar thuis. Ze had de woonkamer omgetoverd tot een dinerzaal met een lange, mooi gedekte tafel. Ik had ook een beetje geholpen door de menu-kaart te ontwerpen :) Zoals je misschien al kunt raden: het thema was Parijs/Frankrijk. 
Alle gerechten waren zoooo lekker! Van coquilles tot truffel ravioli en zalm avocado taartjes. Ik zat zo vol aan het einde van de avond haha!
Ik had mijn polaroid camera meegenomen en dit zijn de foto's waar ik op sta :) Het was een super gezellige avond! 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!