Koningsdag, uit eten en puppies!

27 april: Koningsdag. Na 2 jaar konden we het eindelijk weer goed vieren! Op Koningsnacht had ik alleen met collega's geborreld en verder niks bijzonders gedaan. Op Koningsdag kwam Sophie naar Haarlem en zijn we samen de stad in gegaan. Eerst bij de marktjes gekeken en daarna naar de podia waar we ook Maikel en Victor tegenkwamen. 
Het was gezellig druk in de stad. Op sommige plekken misschien een beetje te druk, maar dat kan ook zo voelen omdat we het niet meer gewend zijn ;) In ieder geval was de sfeer goed en hebben we een gezellige dag gehad!
In de omgeving van kantoor staan weer prachtige bloemen. De Blauwe regen blijft wel een favoriet. 
Op zaterdag 30 april zijn Maikel en ik lekker uit eten gegaan bij Table24. Daar waren we 1x eerder geweest en toen beviel dat heel goed. Ook nu was het weer heerlijk! Vooral het plateau met de kleine hapjes vooraf vind ik super leuk en lekker!
Ik heb mij opgegeven om met collega's mee te doen aan de Dam Tot Dam loop. In een impuls zei ik ja, terwijl ik helemaal geen ervaring heb met hardlopen haha! Gelukkig zijn er nog 2 andere meiden die ook vanaf nul beginnen. Het wordt flink trainen want het is 16km! Ik heb wel nog eventjes, tot 18 september. Dus zondag 1 mei begon ik met de eerste keer hardlopen. Rustig aan 1 minuut rennen, 2 minuten wandelen. Dat ging best wel goed dus nu langzaam aan opbouwen :)

Indy kwam een kusje geven <3
Afgelopen zaterdag 7 mei was een bijzondere dag. Toen gingen we namelijk bij een nestje met puppies kijken. Zo ontzettend lief en kijk hoe klein!! We hebben 1,5 jaar op de wachtlijst voor een Sheltie gestaan en nu is het eindelijk zo ver. Na een succesvolle kennismaking afgelopen zaterdag mogen we 18 juni onze pup ophalen in Friesland <3 Echt zo spannend!! Maar vooral ook heel erg leuk. Ik zal er later meer over vertellen. 

Het is echt zo druk deze dagen, en dat zal nog zo blijven tot ongeveer 3 juni. Daarna zijn de volle agendas weer grotendeels leeg en dat wil ik voor de maand juni ook graag zo houden. Het is super leuk al die sociale activiteiten, maar het vergt ook veel energie en die heb ik niet zo de laatste tijd. Vandaag zou ik ook eigenlijk na werk naar Hot Yoga gaan met een collega. Dat vind ik mega leuk en relaxt, maar de behoefte aan een avondje stilte en op tijd naar bed heeft even meer prioriteit. Hopelijk kunnen we er dan de rest van de week weer tegenaan :) Fijne avond allemaal xx

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!