Lente, sushi en thuiswerken

De kersenbloesems beginnen te bloeien! Dan weet je dat de lente echt is begonnen. Zo mooi altijd die bloesembomen! Als ik ze zie dan maak ik vrijwel altijd wel een foto haha. Deze foto's maakte ik in het Vondelpark tijdens een wandeling in de pauze van werk. 
Vorige week donderdag ging ik met Isabelle en Charlotte uit eten. Isabelle was voor een paar dagen in Nederland en we hebben gezellig kunnen bijkletsen. We zaten in een Italiaans restaurant dus het toetje was tiramisu (uiteraard). Altijd lekker! 

Op de markt kocht ik afgelopen zaterdag tulpen. Dat vrolijkt de kamer altijd zo lekker op :)

In de avond gingen we met papa, Nikkie en Joost uit eten bij Konomi. Dat hadden we cadeau gegeven voor pap's verjaardag. Het was een hele gezellige avond en het eten was heerlijk!

Deze week heb ik volledig thuisgewerkt omdat Maikel positief testte op Corona... Dat was wel even een gedoe met het opzetten van alle thuiswerkspullen :') Maar het was wel lekker om in de pauze in de tuin te kunnen zitten. En ook gezellig met Indy die de hele tijd in de buurt bleef <3
Doordat ik nu niet naar kantoor hoefde te reizen, had ik in de avonden meer tijd voor mijn "hobbies". Ik maakte onder andere deze tekening op de envelop van een brief voor één van mijn penpals uit Amerika. 
De zon is ZOOO fijn en alles is zoveel mooier en vrolijker haha! 🌞🌞

Indy lag heel cute in een streep zon dat op de vloer scheen. Dus maakte ik een polaroid foto. 

Wat zijn jullie plannen voor dit weekend? Ik ga morgen naar Utrecht voor de live viewing van een concert in de bioscoop. Ik ben heel benieuwd want zoiets heb ik nog nooit gedaan haha. 
En zondag ga ik op kraamvisite. En verder lekker relaxen :) Fijne avond allemaal! xx

1 opmerking

  1. Because we provide all digital roulette with their demo modes as well, you'll be able to|you probably can} play risk-free games and use them to discover your favorite variants. The rules of method to|tips on how to} play are all the identical, the variants are just offered in numerous methods. The good ones shall be those that match your likes, they’ll entertain you, and they may also make you profit within the means of enjoying 1xbet in}. Fixing a game of any type is impossible due to of} various components. The roulette games supplied by Betiton™ are made by independent builders.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!