It's beginning to look a lot like Christmas

Vorige week scheen de zon! Hoe heerlijk was dat. We hebben op kantoor direct in de pauze een wandeling door het Vondelpark gemaakt. De laatste weken heeft het zoveel geregend... van deze zonnige dagen werd iedereen spontaan vrolijk :)

Onderweg naar kantoor kwam ik deze mooie kerstboom tegen. Zelfs in het licht ziet die er gezellig uit met alle lichtjes. 
Afgelopen zaterdag reden we naar Hoorn voor de verjaardag van de tante van Maikel. Die zou eigenlijk haar 65e verjaardag vieren met een feest in de avond, maar dat ging natuurlijk niet meer met deze maatregelen. Nu had ze een leuk alternatief! Een 'ik-houd-van-Holland winter pubquiz'. We verdeelden ons over 4 teams en gingen zo de wedstrijd aan. Vooraf en tussendoor kregen we lekker koffie met gebak en een lunch. Het was een heel gezellige middag en ik heb veel gelachen :)
Mijn outfit van die zaterdag. 

Indy is altijd een cutie <3 zeker nu met zijn dikke wintervacht. 
Ook dit jaar maak ik weer zelf kerstkaarten. Deze is gebaseerd op een paar Koreaanse mascottes :) Nadat ik deze post heb geschreven ga ik weer hard doortekenen haha, want over 1,5 week is het al kerst!! 
Gisterenavond werd het kerstpakket van mijn werk bezorgd. Super leuk!! Een mooie stoofpan met bijpassend kookboek en alvast wat ingrediƫnten voor een stoofpotje. Echt een origineel pakket!
De afgelopen dagen kwamen er meerdere brieven voor mij aan. Allemaal zo mooi versierd! Ik vind het onwijs leuk om brieven te vinden op de mat als ik thuiskom. Penpals hebben is zo gezellig. 

Kunnen jullie geloven dat het over 1,5 weken al kerst is??! Ik niet haha! De dagen vliegen echt voorbij. Werk is een gekkenhuis. En het duurde heel lang voordat ik in de kerststemming kwam. Meestal heb ik dat al eind november, maar dit keer kwam het pas afgelopen weekend eigenlijk. Toen ik begon met kerstkaarten maken en het luisteren van Sky Radio. 
We hebben ook eindelijk de plannen rond voor de kerstdagen. Dat was een hele tijd onzeker omdat het niet duidelijk was wat wel en niet mocht omtrent Corona. Maar nu staat alles vast en kan ik me gaan verheugen op een paar gezellige kerstdagenšŸ˜ Echt zin in!! Fijne avond allemaal xxx

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!