Mystic Garden Festival 2021

Op zaterdag 25 september ben ik samen met Sophie naar Mystic Garden festival geweest. Het was het eerste festival waar ik heen ging sinds de start van corona! Dat maakte het natuurlijk best wel bijzonder. Ondanks dat het al eind september was, was het weer echt top! 21 graden met een zonnetje, perfect festival weer. 
We gingen op tijd naar de locatie en konden zo rustig door de QR controles lopen. Daarna hebben we op ons gemak het festival terrein bekeken. Het was allemaal zo mooi versierd! Met licht/rook effecten en ballonen en verklede acteurs die rondliepen. Ook de stages waren mooi aangekleed. Ik was nog niet eerder naar Mystic Garden geweest en de muziek is misschien niet helemaal mijn ding, maar qua aankleding is het wel het mooiste festival waar ik geweest ben. 

We hebben het erg naar ons zin gehad; veel gelachen en gedanst! Al was het wel echt wennen, zoveel mensen bij elkaar en de continue zware bass. We zijn dus ook niet de hele dag gebleven omdat we op een gegeven moment moe werden van alle prikkels. Vroeger kon ik dat allemaal makkelijk hebben maar door corona is het snel te veel. Maar goed dat is gewoon weer een kwestie van wennen :) 

In ieder geval was het erg leuk om weer eens een festival te bezoeken! Hopelijk kunnen we komende zomer ook gewoon weer festivals bezoeken zoals vroeger. Fijne zondag allemaal! Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!