Catching up deel 1

Wow, het is twee weken geleden sinds ik hier wat heb geplaatst! Aan de ene kant voelt het als een eeuwigheid, aan de andere kant is de tijd weer voorbij gevlogen. In mijn hoofd was even geen tijd voor mijn blog, maar dat geeft niet want nu kunnen we weer bijpraten. Ik heb besloten om twee "catching up" posts te maken en een aparte post over de bruiloft van afgelopen vrijdag. Daarna zijn we weer bij haha! We beginnen de foto's bij de datum van 20 juni 2021. 
Indy lag lekker te relaxen in de tuin...
... terwijl ik me in het zweet werkte op de sportschoolšŸ˜verschil moet er zijn he haha! 
Maar even zonder dollen, ik ben blij dat ik weer bij de sportschool zit. Ik voel me gewoon veel beter als ik 2x per week sport. 
Maandag 21 juni sprak ik met Ilse (mijn nichtje) af. We hebben lekker ontbeten bij de Bagels&Beans en gezellig gekletst. 
Onderweg naar huis ging ik nog even bij de platenwinkel binnen en kon me niet inhouden toen ik een plaat van Edith Piaf zag liggen. Die ging mee naar huis!
Mooie zonsondergang.
Donderdag 24 juni startte ik de dag met mijn favoriete ontbijtje: latte macchiato en een chocolade croissant. Dit eet ik thuis bijna nooit (helaas haha), maar soms pak ik dat moment op het werk als we een rustige ochtend hebben. 
In de avond hadden we geen zin om te koken en dus bestelden we sushi. 
Terwijl we sushi aten keken we de eerste aflevering van Clarkson's Farm. Echt zo grappig! Maar ook leerzaam. Aanrader!
Ik heb al een tijdje het idee om de foto's van mijn wegwerpcamera en polaroidcamera op te hangen. Maar het is echt moeilijk om een goede lijst/ophangsysteem voor vinden. Op een gegeven moment besloot ik er maar eentje te bestellen die eigenlijk te lang is, maar met wat plakband kon ik hem omvouwen en zo inkorten. Met de foto's erin zie je niet dat hij is dubbelgevouwen dus zo is het een mooie tussentijdse oplossing :)

Voor nu laat ik het even hierbij. Morgen (of overmorgen) komt deel 2 onlinešŸ˜
Fijne zondagavond allemaal! Xx

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!