Golden hour + stadsbloemen

De afgelopen twee weken zijn in sneltreinvaart voorbij gegaan. Voor mijn gevoel heb ik het heel druk gehad, maar als ik naar de afspraken in mijn agenda kijk valt dat best wel mee. Ik denk dat het vooral in mijn hoofd erg druk is. Ik ben niet meer gewend om doordeweeks in de avond afspraken te hebben en dat komt nu weer vaker voor. Daarnaast gebeurt er ook veel: versoepelingen, EK voetbal, danslessen zijn weer begonnen, veranderingen op het werk, vaccinatieafspraken en plannen maken voor de vakantie. 
Gelukkig is er ook nog genoeg tijd voor rustmomenten. Gewoon even lekker voor me uit staren met een kop koffie, of het kijken van reality-tv tijdens het nagels lakken, of een wandeling maken. 
Toen we afgelopen dinsdag aan het wandelen waren ging de zon net onder en dat geeft altijd zoveel sfeer. Ik kon het niet laten om aan Maikel te vragen om enkele foto's te maken, vooral omdat we ook nog eens die leuke rode kever tegenkwamen. 
Ik kan me ook nooit inhouden met het maken van foto's als we door de stad wandelen en ik zie bloemen voor oude panden. Vooral deze tijd van het jaar staan er overal potten en bakken met bloemen buiten. Het maakt de straten zoveel gezelliger! Dat doen ze goed hier in het centrum van Haarlem, de straten versieren met bloemen en ander groenšŸ’š
Ik ben blij dat ik weer heb kunnen bloggen en hoop dat nu weer vaker te kunnen doen :) Vandaag staat verder nog op het programma: de slaapkamer stofzuigen en dekbedovertrek wassen (niks fijner dan een vers gewassen dekbed), workout van 15:00 - 16:00, EK voetbal kijken, lezen in de zon en wat spullen uitzoeken. 

Fijne dag allemaal! Xx

2 opmerkingen

  1. Mooie foto’s! Ik maak ook altijd foto’s van bloemen voor huizen, het geeft zoveel sfeer inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat prachtig bloemen zijn het.
    Geweldig foto's zijn het.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!