ZO genoten van de sneeuw

Ik heb ZO genoten van de sneeuw de afgelopen week! Elke ochtend onderweg naar werk liep ik expres om door het Vondelpark om de opkomende zon te zien en de schoonheid van het park in de sneeuw te bewonderen. Iedereen is ook zo vrolijk! Gisteren aan het Spaarne zaten veel mensen met warme chocomelk of een biertje met elkaar te kletsen (wel netjes op afstand) en de sfeer was zo gezellig. Het leek een beetje après-ski haha, maar dan zonder harde muziek en dronken mensen. 
Hoe gaaf ook dat er geschaatst kan worden op natuurijs! Dat is 12 jaar geleden voor het laatst voorgekomen. Ik heb zelf helaas geen schaatsen maar we hebben wel even op het ijs gestaan. Alleen al het kijken naar de schaatsers vond ik leuk. Heerlijk om even niet met corona bezig te zijn ook! De mogelijkheden om leuke dingen te doen zijn op dit moment zo beperkt, maar de sneeuw en het natuurijs hebben daar voor even verandering in gebracht :) 
Volgende week zal het ijs en de sneeuw snel smelten vrees ik, maar we hebben er in ieder geval een hele week van kunnen genieten! Hebben jullie nog geschaatst?
En dan nog even wat anders :) Toen ik vrijdagavond uit werk kwam had Maikel meegedaan aan een live-cooking sessie van zijn werk via Teams. Ze hebben deze Schwarzwalder kersentaart gebakken. Echt zo lekker! Het was ook direct een vervroegd Valentijns cadeau voor mij, lief he. Meestal gaan we rond Valentijnsdag uit eten, maar nu hebben we lekker taart gegeten met een kop koffie erbij. Ook leuk! Fijne zondag allemaal! Xx

3 opmerkingen

 1. Mooie plaatjes en de taart ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) de taart was ook erg lekker! Gaan we zeker nog eens maken!

   Verwijderen
 2. Dat was wel even leuk die sneeuw, weer even iets anders dan 'lockdown' en 'avondklok' :p

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!