Life in 2019 - Deel 5

 Het is weer tijd voor een nieuwe Life In 2019! De afgelopen drie weken heb ik weer aardig wat foto's verzameld en ook best veel leuke dingen gedaan. Laten we beginnen met de donderdag van drie weken geleden toen ik net ziek was geweest (klik hier voor het vorige deel van Life In 2019). Die dag had probeerde ik weer te gaan werken maar al snel voelde het als een slechte keuze. Na 3 uurtjes ben ik dan ook weer naar huis gegaan en heb de rest van de middag op bed gelegen.
Vrijdag ging het gelukkig wel weer wat beter en mijn dag werd helemaal goed toen ik deze mooie sandalen ontving. Ik had ze via United Wardrobe besteld dus dat is altijd wel een gokje, maar de sandalen waren echt in top staat en zoooo mooi van kleur! Het enige jammere was dat ik ze niet pas... Ze zijn veel te groot en dus heb ik ze weer doorverkocht op United Wardrobe. Gelukkig kon ik iemand anders er blij mee maken :)

1. Nadat ik vrijdag vroeg naar bed was gegaan voelde ik me zaterdag weer helemaal goed en ben ik samen met Charlotte naar de Ijhallen gegaan. We zijn allebei erg goed geslaagd en hebben een aantal ideeën opgedaan voor als we er zelf kleding willen verkopen.
2. Van al dat shoppen krijg je trek en dus maakten we na de Ijhallen een stop bij Wagamama. Zo'n leuke en lekkere tent. Als je van Aziatisch eten houdt dan is dit echt een aanrader.
Eenmaal thuis wilde ik foto's maken van mijn aankopen maar daar was Indy het niet mee eens. Hij sprong direct op de broek toen ik die neerlegde en kwam er niet meer van af haha!
Al mijn aanwinsten van de Ijhallen op een rijtje. Ik ben elke keer weer blij verrast over de mooie kleding die je daar kunt scoren voor kleine prijsjes. Het is wel goed zoeken maar ik merk dat ik er steeds meer oog voor krijg. Het zwarte vest is mijn favoriete aankoop van deze keer.
S'avonds waren Maikel en ik alleen thuis en hebben we zelf sushi gemaakt. Blijft lekker! <3
Zondag stond de wedstrijd Ajax-Fortuna Sittard op de planning. Dit was mijn eerste keer in De Arena en ik vond het best spannend. Fortuna was alleen totaal geen match voor Ajax dus de wedstrijd was een beetje saai, maar Ajax heeft wel 4 keer gescoord en het was leuk om te juichen. Ik zou best ook eens naar een wedstrijd van Nederland willen gaan. Denk dat het publiek dan ook uitbundiger is.
1. Ik ben de laatste tijd gek op muziek uit de jaren 70. Het is gewoon zoveel betere muziek dan wat er tegenwoordig gemaakt wordt en ik wordt echt vrolijk als ik er naar luister. Dit is één van mijn favoriete nummers.
2. In L'Officiel zag ik deze advertentie van Gucci staan. Erg mooi en ook heerlijk die vintage uitstraling!
Twee weken geleden op woensdag kwamen mama en Rene bij ons eten. Joost en ik waren helemaal in Italiaanse sferen en we besloten om allerlei kleine Italiaanse hapjes te bereiden. Ik ontfermde me over de Caprese salade, zo lekker! Ook hadden we zelf pizza gemaakt, vega balletjes in tomaten saus en knoflook champignons. We waren eerst nog bang dat we te weinig hadden maar het was eigenlijk te veel haha! Altijd hetzelfde liedje!
Na het eten met mama en Rene op woensdag werd onze oude keukentafel opgehaald omdat donderdag de nieuwe tafel zou worden gebracht. Toen ze de nieuwe tafel in elkaar kwamen zetten werd echter duidelijk dat er een productiefout in zit en kon de tafel niet geïnstalleerd worden. Hadden we ineens helemaal geen eettafel meer...
Op zaterdag wilden ik en Joost toch echt graag aan een tafel werken en we zijn daarom maar naar Vooges bij het station gegaan. Dat is echt een chille flexwerk plek! Zo kon ik toch mooi zijn tekening afmaken.
Afgelopen week beloofde een mooie week te worden. Ik was enorm enthousiast over deze voorspelling van lente weer en trok een broek met hoge pijpen aan. Ik was alleen wel even vergeten dat de temperatuur in de ochtend nog tegen het vriespunt aanligt haha! Stond ik daar te rillen op het station.
1. Zulke frisse ochtenden geven wel de mooiste luchten.
2. Nieuwe verslaving op het werk: bananen spelt pannenkoekjes en kokos latte. Zo'n goede start van de dag <3
1. Onze nieuwe stoelen zitten in ieder geval al lekker ;)
2. Indy <3
We kregen aan het begin van vorige week bericht dat het nog tot half april gaat duren voordat onze eettafel eindelijk weer geleverd kan worden... Gelukkig kwamen ze wel een leentafel brengen, want een maand zonder tafel zag ik echt niet zitten! Deze past ook eigenlijk wel goed bij het interieur en ik werk er fijn aan (kijk maar hoeveel meer ik ineens aan het bloggen ben haha!).
Het was die woensdag trouwens ook de dag van de provinciale verkiezingen. Ik heb op Partij van de Dieren gestemd. Jullie?
In de avond spraken we met papa af in een café en trakteerde ik mezelf op een warme chocomelk. Binnenkort is het daar immers te warm voor ;)
Afgelopen weekend was erg relaxt! Zaterdag moesten we op Lucky passen en gingen we lekker met hem naar het strand. Het was heerlijk om even uit te waaien en op een gegeven moment kwam zelfs de zon door! Het was wel echt wennen om de hele dag op een hond te passen. Ik vond het best onrustig omdat Lucky de hele tijd heen en weer liep en in het begin aan het piepen was omdat mama en Rene er niet waren. Gelukkig was hij na de wandeling een stuk rustiger en leek hij blij met ons als oppas haha.
Toen Lucky weer was opgehaald zijn Maikel en ik naar Charlotte en Koen gelopen. Die wonen zo dichtbij dat we makkelijk even langs kunnen, echt ideaal! We wilden in eerste instantie gaan stijldansen maar toen we eenmaal aan de wijn zaten zakten we een beetje in en besloten we om binnen te blijven en kaartspelletjes te doen :) Het was echt een relaxte en gezellige avond!
Zondag heb ik in de ochtend gesport en daarna na het douchen de hele dag in pyjama gezeten. Lekker tekenen en daarna Suits kijken met een gezichtsmasker op. Een goede afsluiter van de week.

Fijne avond allemaal! Xx

1 opmerking

  1. Leuk om te lezen. Mooie kleding heb je gekocht. Blijft leuk om zulke pareltjes op de kop te tikken.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!