OUTFIT | Boho broek van de Ijhallen

Ahhh de dagen gaan weer zo snel! Het voelt als gisteren dat ik naar de presentatie van mijn illustraties ging, maar dat is alweer een week geleden... Vandaag heb ik gelukkig weer even de tijd om een blogpost te schrijven, so let's go!

Een andere aanwinst van de Ijhallen is deze boho broek. Het meisje dat hem verkocht was zo aardig! Ik was de broek aan het bekijken en zag dat er bij het kruis een minuscuul gaatje zat, dat zei ik tegen Sophie. Het was gewoon een kleine opmerking van; “oh er zit een heel klein gaatje in”. Ik wilde nog zeggen dat je dat toch niet ziet als je het draagt, maar het meisje dat de broek verkocht was er al tussen gesprongen en zei dat ik de broek voor 50 cent mee mocht meenemen. 50 cent!! Wat een belachelijk bedrag haha. Ik wilde haar meer geven maar dat hoefde niet. Voor 50 cent ging deze broek dus mee naar huis. Dit was echt zo’n geval van iemand anders blij willen maken en niet aan de winst denken. Heel tof van haar!
De eerste keer dat we een aantal mooie zomerse dagen hadden heb ik de broek gedragen en hij zit echt heerlijk. De stof is heel zacht en dun, maar schijnt niet door. Ik ga hem zeker vaker dragen deze zomer!
Komend weekend (19 en 20 mei) is er weer een editie van de Ijhallen. Ik kan het echt aanbevelen om er eens te gaan kijken. Dus mocht je het leuk vinden dan kun je hier meer informatie vinden.
Bonus fotoshoot met Joost:šŸ˜œ 
Fijne avond allemaal! Xx

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!