It's The Most Wonderful Time Of The Year

NL: De afgelopen dag en zijn echt om gevlogen! Ik weet nog dat ik de 25ste in de ochtend aan mijn blog zat te werken en trots was dat ik tijdens kerst toch nog iets online had gezet. Nu is het alweer de derde dag na kerstmis en heb ik nog steeds niet geblogd haha, mijn trots is meteen weer weg... Ik krijg van mama nog een aantal foto's van het kerstdiner dus komende dagen komt er misschien nog een kerstmis-post of ik pas deze gewoon aan. Er zijn namelijk nog meer dingen waar ik over wil bloggen voordat het nieuwe jaar begint ;) 
Met kerst kon ik eindelijk mijn nieuwe jurkje aan! Hij zit heerlijk en ik ben nog steeds zo blij dat ik hem heb gekocht! Eerste kerstdag vierde ik met de familie van mijn moeders kant. We hebben heerlijk gedineerd en gedronken. Tweede kerstdag moest ik werken maar dat gaf niet want het was ook daar gezellig. Na werk hadden we nog een kleine kerst-afterparty met collega's, altijd leuk haha! En derde kerstdag (bij wie is deze dag nog meer een feit?) reisde ik naar Brabant om daar kerst te vieren bij mijn vader. We gingen lekker uit eten en ook dat was erg gezellig :D
De kerst is dus om gevlogen maar ik had het voor geen goud willen missen! En tot 2016 blijf ik gewoon nog lekker van de kerstmuziek genieten ;) Hoe hebben jullie de kerstdagen doorgebracht?

ENG: The last few days just flew by soooo fast! I remember blogging on the first day of Christmas and being proud of myself for putting something online during the holidays. Now it's already the 3rd day after Christmas and I'm only now writing a new post... Goodbye proud me haha~
During Christmas I finally got to wear my new dress <3 It fits perfectly! I celebrated the first day of Christmas with my mom's family. We had dinner until late at night and it was great. The second day of Christmas I had to work, but that didn't really matter because it's always fun at work and we had a nice after-work party with a lot of food. On the third day of Christmas (yes that exists in my family) I went to visit my dad and we went to an all-you-can-eat tapas restaurant which was also very much fun :) Christmas is always very busy but I wouldn't want to miss any of it! And now I keep on enjoying the Christmas songs until the beginning of 2016 ;) How did you spend your Christmas? 
Left: with Maikel 
Right: With my little brother
 Three kinds of soup as appetizer 
and 
venison steak with stewed pears, haricot verts and potato gratin for main course :)

8 opmerkingen

 1. Ziet er gezellig uit :D Je outfit is zo echt heel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk nu zie ik je jurkje toch nog aan! (ik had bij een eerdere post gezegd dat ik hem graag aan had willen zien;) ). Op mijn blog heb ik geschreven wat ik gedaan heb met kerst;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa inderdaad! :) Leuk dat je nog terug bent gekomen naar mijn blog om de aan-foto's te zien~

   Verwijderen
 3. Ziet er echt super gezellig uit, en wauw die taart:D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat gezellig :D Leuk om je familie foto's te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je ziet er prachtig uit in je jurk Eva, je moeder trouwens ook :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!